Lediga jobb Skaraborgsassistans Ekonomisk fören i Hjo

Se alla lediga jobb från Skaraborgsassistans Ekonomisk fören i Hjo. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Hjo som finns inom det yrket.

Personlig assistent till 21 årig kille i Mölltorp - dagtid.

Vi söker nu en personlig assistent till en 21 årig positiv och glad kille som bor med sin familj i Mölltorp utan Karlsborg. Som hans assistent kommer du vara behjälplig med omvårdnad, förflyttningar samt andra former av fysiskt stöd. Dagtid är man med och assisterar vid studier på Högskolan i Skövde. Du som söker är kille/man med humor och som är lyhörd. Hans funktionshinder gör att du blir hans armar och ben i olika situationer, men han leder och planerar... Visa mer
Vi söker nu en personlig assistent till en 21 årig positiv och glad kille som bor med sin familj i Mölltorp utan Karlsborg. Som hans assistent kommer du vara behjälplig med omvårdnad, förflyttningar samt andra former av fysiskt stöd. Dagtid är man med och assisterar vid studier på Högskolan i Skövde.
Du som söker är kille/man med humor och som är lyhörd. Hans funktionshinder gör att du blir hans armar och ben i olika situationer, men han leder och planerar sin assistans själv. Då det ingår att assistera med förflyttningar behöver du ha bra fysik. Det finns trevliga hundar i hemmet så du kan inte vara allergisk eller rädd. Du behöver ingen särskild utbildning, utan rekryteringen sker enbart utifrån personlig lämplighet. Har du körkort är det en fördel.
1 tjänst med schemalagd arbetstid ca 80 % med arbetstid i huvudsak förlagd måndag till fredag dagtid. Någon helg eller kväll kan förekomma. Tjänsten är till en början tänkt att anpassas efter studierna. Så mer tid kan blir aktuellt under terminen för att vid lov vara något mindre tid.
SkaraborgsAssistans begär utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos minderåriga samt hos vissa vuxna. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Registerutdraget du ska använda heter - https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Kollektivavtal Fremia-Kommunal.
Välkommen med din ansökan märkt ”KB” senast 2023-09-27 till arbetsgivaren via e-post: [email protected]
Anställningsintervjuer hålls löpande. Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju. Vi efterfrågar referenser.

SkaraborgsAssistans är ett brukarkooperativ som ägs och drivs av medlemmarna själva helt utan vinstintresse. Vi är idag 46 medlemmar med ca 300 personliga assistenter och vi är själva arbetsledare alternativt har en vice arbetsledare för den personliga assistenten medan SkaraborgsAssistans har arbetsgivar- och arbetsmiljöansvaret. Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Visa mindre