Lediga jobb som Affärsutvecklare i Hjo

Se lediga jobb som Affärsutvecklare i Hjo. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hjo som finns hos arbetsgivaren.

Business Development Manager - Emballator Tectubes

Emballator Tectubes söker dig som på ett engagerat sätt vill driva och utveckla affärer både hos befintliga och nya kunder i ett framgångsrikt företag med kraftiga tillväxtplaner.     Om tjänsten Emballator Tectubes står inför en spännande framtid med den tydliga ambitionen att kunna leverera framtidens förpackningar för alla. Företaget erbjuder lösningar av hög kvalité till ett brett spann av kunder inom olika branscher. Som Business Development Manag... Visa mer
Emballator Tectubes söker dig som på ett engagerat sätt vill driva och utveckla affärer både hos befintliga och nya kunder i ett framgångsrikt företag med kraftiga tillväxtplaner.

 

 

Om tjänsten

Emballator Tectubes står inför en spännande framtid med den tydliga ambitionen att kunna leverera framtidens förpackningar för alla. Företaget erbjuder lösningar av hög kvalité till ett brett spann av kunder inom olika branscher. Som Business Development Manager kommer du att arbeta fokuserat med segmentet Beauty & Personal Care med kunder både nationellt och internationellt. Detta är ett segment där verksamheten inom kort kommer att dubblera kapaciteten genom en ny investering av Europas modernaste produktionslina, och därmed en stor potential att öka affären där du blir en nyckelspelare. I rollen är du ansvarig för hela flödet från att följa marknadstrender, identifiera prospekt till förhandling och avtal. Det ingår även ansvar för att utveckla den fulla potentialen hos befintlig kundstock.

 Du blir en del av Emballator Tectubes försäljningsorganisation som för närvarande utgörs av ytterligare två affärsutvecklare, kundtjänst och försäljningschef. Utöver försäljningsorganisationen kommer du även att arbeta i nära samarbete med teknik, inköp och produktutveckling. Här blir du blir en viktig person för verksamhetens framtida erbjudande och produkternas utveckling.

 

 

Om dig

Vi söker dig med erfarenhet från B2B-försäljning både vad gäller utveckling av befintlig kund likväl som nykundsbearbetning. Du har ett tydligt affärsmannaskap och är van att arbeta i längre säljprocesser. Vi ser gärna att du har en känsla för design, färg och form och det är meriterande om du har erfarenhet från förpackningsindustrin eller närliggande industri.

Som person är du driven med ett nyfiket och lösningsfokuserat förhållningssätt. Du tycker om att arbeta med kundrelationer och identifiera nya affärsmöjligheter, samtidigt som du har uthållighet och tålamod. Du skapar en stabil och förtroendeskapande arbetsmiljö genom att agera affärsmässigt, öppet och ansvarsfullt med din försäljning. Du är övertygande, kommunikativ och tydlig samt är van att arbeta med målstyrning och uppföljning. Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska.  

 

Emballator Tectubes tar ordet!

På Emballator Tectubes levererar vi inte bara förpackningen utan hela paketet! Hos oss kommer du få möjligheten att på ett tydligt sätt bidra till vår uttalade förändrings- och tillväxtresa. Vår vision är att skapa ”Packaging solutions for future generations”, vi arbetar därför hårt med hållbarhetsfrågor. Förpackningar kommer alltid behövas och här får du vara delaktig i att göra branschen mer hållbar.

 Emballator Tectubes har en lång tradition av att utveckla, designa och producera tuber. Vår breda kompetens inom förpackningsbranschen skapar, i kombination med vår långa erfarenhet, effektiva lösningar och säkerställer samtidigt rätt kvalité. Totalt producerar våra fabriker, i Hjo och Åstorp, över 300 miljoner tuber om året och har 170 anställda med en omsättning på 300 MSEK. Vi är en del av Emballator-gruppen som ägs av Herenco och vi består av ett flertal företag med den gemensamma ambitionen att ta fram förpackningslösningar som gör livet enklare.

 

 

Bra att veta

Rapportering sker till Försäljningschef och tjänsten är placerad i Hjo, alternativt Åstorp. För denna tjänst tillämpar vi löpande urval, dock önskar vi din ansökan senast den 18 september.

 

 

VEM är VEM

VEM är ett utvecklingsorienterat konsultföretag som erbjuder högkvalitativa tjänster inom rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar. Visa mindre

Affärsutvecklare i Hjo utan lönetak

Kvalifikationer Språk krav: Svenska i tal och skrift Körkort krav: B-körkort och egen bil Detta arbete är för dig som vill arbeta självständigt men med ett sammansvetsat team bakom dig som stöttar varandra och gläds åt varandras framgångar. Försäljning är ett fantastisk arbete för dig som inte vill att någon dag ska vara den andra lik, för dig som vill lösa problem och som inte är rädd för utmaningar. Hos oss får du möjlighet att avancera inom företaget ... Visa mer
Kvalifikationer
Språk krav:
Svenska i tal och skrift
Körkort krav:
B-körkort och egen bil


Detta arbete är för dig som vill arbeta självständigt men med ett sammansvetsat team bakom dig som stöttar varandra och gläds åt varandras framgångar.
Försäljning är ett fantastisk arbete för dig som inte vill att någon dag ska vara den andra lik, för dig som vill lösa problem och som inte är rädd för utmaningar. Hos oss får du möjlighet att avancera inom företaget om du har viljan och engagemanget.

Det vi erbjuder Dig är:
Grundlig utbildning
Daglig feedback
Goda möjligheter att avancera inom företaget efter dina önskemål
Tävlingar och bonusar


Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer.
Vi söker dig som ser saker från den positiva sidan och är en glädjespridare. Du är framåt, nyfiken och gillar utmaningar.
Vi vill utbilda dig från grunden och se dig utvecklas från där du är idag. Är du tävlingsinriktad, envis och har humor? De är ett stort plus!


Du får verktygen för att lyckas av oss, i form av löpande utbildning och daglig feedback. Det viktigaste är att du ser en framtid inom försäljning.
Vi ser gärna att ditt pass är uppdaterat, då vi kommer att åka till exotiska platser för konferens och team utbildning!
Du har körkort & tillgång till egen bil.
Du kommer att marknadsföra det unika städsystemet Thermostar.

Varje vecka tar vi ett schema med dig som är väldigt fritt, det ända vi kräver är att du arbetar minst 75%. Detta gör att du kan med fördel kombinera jobbet med dina fritidsintressen, familj och vänner. Besöken som du åker ut på är förbokade, därför känner du dig alltid välkommen dit du kommer.

Bifoga CV och ditt personliga brev i din ansökan!

Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, då det är en nödvändighet för det dagliga arbetet.
Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu finns möjligheten att matchas mot uppdrag omgående. Välkommen med din ansökan redan idag!


Om produkten
Thermostar är framtidens sätt att städa på som arbetar med 8 bars tryck och höga temperaturer. Detta skapar termisk ånga vilket gör att det blir minimalt med vatten och sliter inte på dina ytor. Detta gör också att bara fantasin sätter stopp för vad Thermostar kan rengöra.

Om anställningen
Heltid
Lön 24500:- + provision
Lönetyp: Fast och rörlig lön Visa mindre