Lediga jobb som Äldreomsorgschef i Hjo

Se lediga jobb som Äldreomsorgschef i Hjo. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hjo som finns hos arbetsgivaren.

Enhetschef Särskilt boende

Ansök    Aug 3    Hjo kommun    Äldreomsorgschef
Vill du vara med och skapa framtidens äldrevård? Är du en tydlig, engagerad ledare med medarbetaren och teamet i fokus? Då är du kanske den vi söker. En kär kollega har hittat nya utmaningar i sin hemstad och vi behöver nu en ersättande enhetschef till vård och omsorg. I Hjo kommun arbetar vi för att skapa en värdefull vardag för våra cirka 9 200 invånare. Vår verksamhet genomsyras av vår värdegrund; Det goda mötet som kännetecknas av ett öppet och välko... Visa mer
Vill du vara med och skapa framtidens äldrevård? Är du en tydlig, engagerad ledare med medarbetaren och teamet i fokus? Då är du kanske den vi söker. En kär kollega har hittat nya utmaningar i sin hemstad och vi behöver nu en ersättande enhetschef till vård och omsorg.

I Hjo kommun arbetar vi för att skapa en värdefull vardag för våra cirka 9 200 invånare. Vår verksamhet genomsyras av vår värdegrund; Det goda mötet som kännetecknas av ett öppet och välkomnande förhållningssätt. Alla medarbetare har som mål att göra det bästa för Hjo kommun och för dem som bor, verkar och vistas här.

Vi arbetar i centralt belägna lokaler i vår vackra trästadsmiljö. Den anrika stadsparken och miljöer kring Vätterns strand gör Hjo kommun till en attraktiv plats året runt. Som enhetschef på ett särskilt boende har du möjlighet att arbeta nära dina medarbetare med grönskande omgivningar. En kort promenad genom staden når du övriga boenden, kollegor och kommunhus. Här har du möjlighet att ta en friskvårdsrunda längs strandpromenaden, ett dopp vid närliggande bryggor på lunchen eller varför inte besöka någon trevlig restaurang. Du är ett stenkast från stadens skolor, gym och har handeln runt knuten. Du tar dig med enkelhet fram på cykel och den kan du som förmån leasa via jobbet.

När du jobbar hos oss vill vi att du ska ha ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag alternativt friskvårdstimme. Det finns även möjlighet till extra semesterdagar genom semesterväxling, 6% av din årslön avsätts till din tjänstepension samtidigt som du tar del av ett aktivt lönearbete. Viktigast av allt en stab av hjälpsamma och kompetenta kollegor.

Vi erbjuder chefstöd genom administrativt stöd. Tillgång till intern rehabiliteringskoordinator, central schemaläggning och bemanningsenhet. Som chef går du under beredskapsavtal vilket innebär att du ca var åttonde vecka har beredskap under obekväm arbetstid, men att du i gengäld alltid är ledig efter din normala arbetstid övriga veckor. Beredskapsersättning samt kompensatorisk ledighet ingår i avtalet.

ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef på särskilt boende vill vi att du är med och fortsätter hitta lösningar för att Hjo kommuns äldre ska kunna leva ett bra och meningsfullt liv i trygghet. Där dina ca 35 medarbetare upplever en lika meningsfull arbetsdag och ser fram emot att gå till jobbet.

Ditt primära jobb som ledare kommer vara att tillsammans med dina medarbetare skapa en gemensam bild av vart vi är på väg, hur vi ska ta oss dit och säkra att vi når den målbilden. Du får ett helhetsansvar för din enhet vilket innebär personal-, budget- och verksamhetsansvar där planering och uppföljning av enhetens kvalitet är en stor och viktig del.

Du kommer att ingå i Vård och Omsorgs ledningsgrupp, där vård- och omsorgschefen tillsammans med 8 enhetschefer, kvalitetssamordnaren och den medicinskt ansvariga sjuksköterskan, gemensamt leder Vård och Omsorgsverksamheten i Hjo kommun. En av de stora utmaningar vi möter tillsammans framåt handlar om kompetensförsörjning. Det är ett exempel på frågor vi har ett behov av att du är med och bidrar till ur ett helikopterperspektiv.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas med detta uppdrag krävs det att du som ledare är:
• Modig och samtidigt analytisk i ditt uppdrag att leda och fördela arbete.
• Du är en tydlig samt en synlig förebild och föredöme som leder med ödmjukhet och
lyhördhet.
• Du engagerar och inspirerar genom att skapa en tydlighet i uppdrag, mål, förväntan
och struktur.
• Du erbjuder kontinuerligt stöd, feedback och återkoppling till både individ och grupp.
• Du har akademisk examen eller erfarenhet som arbetsgivare bedömer likvärdig
• God datorvana
• Körkort

Vi ser det som meriterande med tidigare dokumenterad ledarskapserfarenhet. Även tidigare erfarenhet av att ha arbetat med processkartläggning samt målstyrning.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre