Lediga jobb som Behandlingsassistent/Socialpedagog i Hjo

Se lediga jobb som Behandlingsassistent/Socialpedagog i Hjo. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hjo som finns hos arbetsgivaren.

Sommarvikariat handledare Arbetsmarknadsenheten

I Hjo kommun arbetar vi för att skapa en värdefull vardag för våra cirka 9 000 invånare. Trästadsmiljön och den anrika stadsparken längs Vätterns strand gör Hjo kommun till en attraktiv plats året runt. Sommartid myllrar staden av besökare som njuter av glass, den charmiga stadskärnan och närheten till vattnet. Hjo kommuns värdegrund - Det goda mötet kännetecknas av ett öppet och välkomnande förhållningssätt. Alla medarbetare har som mål att göra det bäst... Visa mer
I Hjo kommun arbetar vi för att skapa en värdefull vardag för våra cirka 9 000 invånare. Trästadsmiljön och den anrika stadsparken längs Vätterns strand gör Hjo kommun till en attraktiv plats året runt. Sommartid myllrar staden av besökare som njuter av glass, den charmiga stadskärnan och närheten till vattnet.

Hjo kommuns värdegrund - Det goda mötet kännetecknas av ett öppet och välkomnande förhållningssätt. Alla medarbetare har som mål att göra det bästa för Hjo kommun och för dem som bor, verkar och vistas här.

ARBETSUPPGIFTER
Är du en fena på att ta människor, skapa relationer och se möjligheter? Är du samtidigt en händig person som drivs av att se andra människor lyckas och nå förändring? Kanske har du ett förflutet under ditt verksamma liv som trä- eller syslöjdslärare eller har erfarenheter som snickare eller tapetserare? Kom och jobba med oss i sommar!

Tjänsten som handledare på Arbetscentrum är inrättad under Arbetsmarknads- och integrationsenheten och har ett nära samarbete med övriga delar av kommunens verksamheter då vi utför uppdrag åt t.ex. Kultur och fritid, Gata/Park och Vård och omsorg. På Arbetscentrum arbetar vi med att handleda och coacha individer att nå egen försörjning. Individerna blir anvisade till Arbetscentrum av en arbetsmarknadshandläggare vilket gör att du förutom att ha en handledare som närmsta kollega även kommer att ha ett nära samarbete med enhetens handläggare. Under sommaren kommer du även att arbeta tillsammans med och handleda enhetens feriepraktikanter.

Förutom att arbeta i vår verkstad och sömnadsdel ingår utomhusuppdrag så som vård av Hjoåns dalgång, skötsel av vandringsled och fixartjänster för seniorer. Verksamheten bedriver också vissa aktiviteter kopplat till friskvård. Vi arbetar enligt ett coachande förhållningssätt och tjänsten bygger på att du tycker om att arbeta hands-on, tillsammans med deltagaren, i de uppdrag som utförs.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har hög empatisk förmåga och är trygg i dig själv. Vi ser gärna att du har en beteendevetenskaplig eller pedagogisk utbildning eller har tidigare erfarenhet av handledning. Arbetet kräver att du har lätt för att skapa goda relationer och är duktig på att motivera människor till förändring. Viktigt är också att kunna arbeta strukturerat, självständigt och att ha som ambition att vara en inspirerande förebild.

Det är meriterande om du har kunskaper om hur det är att leva med psykisk ohälsa, missbruk eller en NPF-diagnos. Körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig en sammanhållen längre arbetsperiod och möjligheter till framtida timvikariat, en engagerad arbetsgrupp och en arbetsplats där det är högt i tak. Vi vill att våra medarbetare mår bra därför erbjuder vi dig friskvård.


ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande och anställning kan ske innan ansökningstiden har gått ut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Visa mindre