Lediga jobb som Bibliotekarie i Hjo

Se lediga jobb som Bibliotekarie i Hjo. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hjo som finns hos arbetsgivaren.

Bibliotekarie

Ansök    Sep 16    Hjo kommun    Bibliotekarie
Kommunen har knappt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom. ARBETSUPPGIFTER Ordinarie bibliotekarieuppgifter på folkbibliotek. Detta innefattar exempelvis katalogarbete, mediahantering, kundtjänst, beställningar, webarbete, guidn... Visa mer
Kommunen har knappt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom.

ARBETSUPPGIFTER
Ordinarie bibliotekarieuppgifter på folkbibliotek.
Detta innefattar exempelvis katalogarbete, mediahantering, kundtjänst, beställningar, webarbete, guidning och visning etc.
Du har en helhetssyn på bibliotek som en integrerande part i ett demokratiskt samhälle där kontakten med medborgarna är minst lika viktig som medierna.

Inom förvaltningen Kultur, Turism och Fritid samarbetar vi över verksamhetsgränserna. Hjo stadsbibliotek ingår i Bibliotek Mellansjö ett bibliotekssamarbete mellan 8 kommuner


KVALIFIKATIONER
Bibliotekarieexamen eller magisterexamen i bibliotek- och informationsvetenskap eller annan adekvat utbildning. Datorvana. Ditt förhållningssätt till utveckling samt personliga framtoning är av stor betydelse.

Vikariat under föräldraledighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Visa mindre