Lediga jobb som Tekniskt arbete i Hjo

Se lediga jobb som Tekniskt arbete i Hjo. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hjo som finns hos arbetsgivaren.

Produktionstekniker till Emballator Tectubes AB i Hjo

Om företaget Emballator Tectubes AB är ett framgångsrikt, internationellt och välkänt företag som verkar inom tillverkningsindustrin. De arbetar huvudsakligen med att producera tuber i både plast och aluminium. Efter 100 år i branschen har de nu två specialiserade och kundorienterade fabriker i Sverige, en i Hjo och en i Åstorp. Besök gärna Emballator Tectubes konton på Linkedin eller gå till https://www.emballator.com för att få reda på mer om dem och der... Visa mer
Om företaget
Emballator Tectubes AB är ett framgångsrikt, internationellt och välkänt företag som verkar inom tillverkningsindustrin. De arbetar huvudsakligen med att producera tuber i både plast och aluminium. Efter 100 år i branschen har de nu två specialiserade och kundorienterade fabriker i Sverige, en i Hjo och en i Åstorp. Besök gärna Emballator Tectubes konton på Linkedin eller gå till https://www.emballator.com för att få reda på mer om dem och deras arbete.

Drivs du av att arbeta med effektiviseringar och förbättringsarbete? Vill du ha ett jobb som innebär att ansvara för att implementera och utveckla systematiska arbetssätt. Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Premier en produktionstekniker till Emballator Tectubes. Låter det som något för dig?

Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Som produktionstekniker ansvarar du för att driva produktionsförbättrande åtgärder som vid tex. vid omställningar. Du kommer också att kartlägga processer, implementera produkt- och processändringar, beskriva flöden samt ta fram analyser och kalkyler som berör produktion.

Därutöver kommer du att
• Ta fram effektiviseringar och kvalitetssäkring i metoder och arbetssätt
• Optimera produktionsflöden och förbättra befintliga anläggningar
• Upprätta arbetsinstruktioner och rapporter

Du rapporterar till Teknisk chef.

Placeringsort: Hjo
Arbetstid: Dagtid

Din profil
Emballator Tectubes söker dig som har högskoleutbildning inom relevant område eller YH-utbildning inom produktionsteknik. Vidare är det även ett plus om du har erfarenhet av att arbetat som produktionstekniker.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi förutsätter att du gillar tillverkning och har ett starkt intresse för förbättringar och effektivisering. Du främjar ett öppet, förtroendefullt och innovativt klimat i din gruppering såväl som i samarbete med operatörer och andra funktioner. Lyhörd för olika förslag och synpunkter.

Du är strukturerad och förmågan att tänka analytiskt, logiskt och kan både behålla det övergripande perspektivet samtidigt som du kan göra djupdykningar i problem. Som person är du positiv och ser utmaningar i stället för problem och tillsammans med din grupp strävar ni mot ständig förbättring, sänkta kostnader och leveranser i tid.

Slutligen har du även goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Jimmy Harryson via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 072-4024610.

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Sista ansökningsdag 2023-04-02

Om oss
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 8 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt! Visa mindre

Planarkitekt

Ansök    Jul 13    Hjo kommun    Planarkitekt
Vill du bli Hjo kommuns nya planarkitekt? Som planarkitekt i Hjo kommun får du arbeta i en kulturstad med fantastiska miljöer, en unik trästad, närhet till Vättern och levande landsbygd. Plan- och bygglovsenheten arbetar med kommunens fysiska utveckling både i staden och i landsbygdsdelarna av kommunen. Vårt uppdrag är att utveckla Hjo till ett hållbart samhälle och tillgodose behovet av goda livsmiljöer. Vi har tillsammans en mycket bred kompetens och u... Visa mer
Vill du bli Hjo kommuns nya planarkitekt? Som planarkitekt i Hjo kommun får du arbeta i en kulturstad med fantastiska miljöer, en unik trästad, närhet till Vättern och levande landsbygd.

Plan- och bygglovsenheten arbetar med kommunens fysiska utveckling både i staden och i landsbygdsdelarna av kommunen. Vårt uppdrag är att utveckla Hjo till ett hållbart samhälle och tillgodose behovet av goda livsmiljöer. Vi har tillsammans en mycket bred kompetens och uppdragen ger spännande utmaningar som genomförs i samspel med våra beslutande politiker.

Arbetsplatsen i sig är förlagd till kommunhuset i centrala Hjo. Här har du möjlighet att ta en friskvårdsrunda längs strandpromenaden, ett dopp vid närliggande bryggor på lunchen eller varför inte besöka någon trevlig restaurang. Du är ett stenkast från stadens skolor, gym och har handeln runt knuten. Du tar dig med enkelhet fram på cykel och den kan du som förmån leasa via jobbet.

I Hjo kommun arbetar vi för att skapa en värdefull vardag för våra cirka 9 200 invånare. Vår verksamhet genomsyras av vår värdegrund Det goda mötet som kännetecknas av ett öppet och välkomnande förhållningssätt. Alla medarbetare har som mål att göra det bästa för Hjo kommun och för dem som bor, verkar och vistas här.ARBETSUPPGIFTER
Detaljplanering är en central och prioriterad arbetsuppgift i kommunen. Arbetet innebär framför allt ett nära samarbete med kollegor inom plan och bygg samt samhällsbyggnad men du kommer även att samarbeta med kommunens övriga verksamheter och externa aktörer.

Som erfaren planarkitekt får du en betydande roll med helhetsansvar för planprocessen. Du analyserar och ansvarar för att utarbeta planförslag i samråd med andra förvaltningar, myndigheter, konsulter, medborgare och byggherrar.
Du fungerar som en värdefull rådgivare inom planfrågor såväl internt som externt och kommer vara tillgänglig för att besvara frågor från kommuninvånare.

Utöver detta är du involverad i utvärdering och granskning av utredningar samt ansvarig för att upprätta formella detaljplanbeskrivningar, plankartor och tjänsteskrivelser till kommunala nämnder. Du kommer att redogöra för dina ärenden inför byggnadsnämnden men även dragningar inför kommunstyrelsen kan förekomma.

Hjo kommun har påbörjat ett översiktsplanearbete där du kommer att ingå i projektgruppen.

Utöver detta kan det förekomma utredningar och medverkan i andras projekt.

Genom att säkerställa en noggrann och effektiv planprocess, och genom att vara en kompetent rådgivare och resurs för olika intressenter, kommer du att spela en nyckelroll i att forma en hållbar och framgångsrik utveckling av stad och landsbygd.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har akademisk examen som fysisk planerare, arkitekt, samhällsplanerare eller annan likvärdig utbildning, i kombination med minst fem års erfarenhet som planarkitekt.

• Dokumenterad kunskap om plan- och bygglagen, miljöbalken samt god kännedom om stadsbyggande
• God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
• B-Körkort

Vi söker dig som har förmågan att samarbeta effektivt med andra för att nå gemensamt uppsatta mål. Du har ett metodisk och systematiskt arbetssätt där du snabbt sätter dig in i komplexa frågor och gör rationella bedömningar. Du ger prov på specialistkompetens inom yrkesområdet och utvecklas kontinuerligt i din yrkesroll. Vi ser även att du har en god omdömesförmåga och ett bra bemötande mot kollegor, politiker, fastighetsägare/intressenter och allmänheten.
Du är engagerad, flexibel och trivs med att driva förbättrings- och utvecklingsarbete. Vidare är du självgående och tar ansvar för eget arbete såväl som du på ett nyfiket och lyhört sätt kan arbeta tillsammans med andra. Det är också viktigt att du kommunicerar klart, tydligt och strukturerat.
Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet.

Meriterande kvalifikationer:
• Erfarenhet av kommunal fysisk planering
• Kunskaper i gestaltning och stadsbyggande
• Erfarenhet av digital detaljplaneproduktion, gärna Geosecma ArcGIS och Story Maps.
• Erfarenhet av projektledning


ÖVRIGT
Vi vill att våra medarbetare mår bra. Därför erbjuder vi dig friskvård, flexibel arbetstid via flextid. Det finns även möjlighet till extra semesterdagar genom semesterväxling, 6% av din årslön avsätts till din tjänstepension samtidigt som du tar del av ett aktivt lönearbete och framför allt goda kollegor.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Underhålls- & Fastighetschef till Emballator Tectubes AB i Hjo

Om företaget Emballator Tectubes utvecklar, tillverkar och säljer innovativa tublösningar i plast och aluminium. Vi har lång erfarenhet med över 100 år i branschen och tillverkar idag tuber för marknadssegmenten läkemedel, livsmedel, kemiteknik, skönhet och personlig vård. Vi har cirka 150 medarbetare och producerar omkring 300 miljoner tuber årligen. Vi finns i Hjo och Åstorp. Emballator Tectubes är en del av Emballator-koncernen som erbjuder ett brett ut... Visa mer
Om företaget
Emballator Tectubes utvecklar, tillverkar och säljer innovativa tublösningar i plast och aluminium. Vi har lång erfarenhet med över 100 år i branschen och tillverkar idag tuber för marknadssegmenten läkemedel, livsmedel, kemiteknik, skönhet och personlig vård. Vi har cirka 150 medarbetare och producerar omkring 300 miljoner tuber årligen. Vi finns i Hjo och Åstorp.
Emballator Tectubes är en del av Emballator-koncernen som erbjuder ett brett utbud av förpackningslösningar.
Läs mer på Emballator.com

Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team? Trivs du som bäst när du får leda och utveckla andra samt utveckla arbetsmetoder och processer. Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Vill du vara med på Emballator Tectubes resa?

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för att planera och optimera resurser inom underhåll samt identifiera och driva kontinuerliga förbättringsinitiativ inom underhållsprocesserna. Detta innebär att planera och schemalägga underhållsaktiviteter, hantera arbetsorder, implementera förebyggande underhållsprogram, effektivisera arbetsmetoder, införa ny teknik eller system för att optimera driftsäkerhet och minska kostnader.

Du deltar också i budgetprocessen samt säkerställer att underhåll och fastighetsaktiviteter genomförs inom budgetramen.

I rollen ingår också ansvaret för att utveckla och genomföra energieffektivitetsåtgärder samt hållbarhetsinitiativ inom fastighetsportföljen. Detta kan inkludera att övervaka energiförbrukning, identifiera möjligheter till förbättringar och implementera gröna lösningar för att minska miljöpåverkan.

Din profil
Du har tidigare erfarenhet av att leda och organisera underhållsteam eller liknande grupper. Du har kunskap om att planera och schemalägga underhållsaktiviteter, resursallokering samt följa upp prestanda och kvalitet. God kännedom om olika underhållsmetoder såsom förebyggande underhåll, korrektiv underhåll och prediktivt underhåll. Du har erfarenhet av att använda underhållshanteringssystem (CMMS).

Kunskap om säkerhets- och miljöföreskrifter, förståelse för relevanta lagar och föreskrifter inom säkerhet och miljö är viktigt för att säkerställa en trygg och hållbar arbetsmiljö.

För att bli framgångsrik i rollen så är du en person som är intresserad av att leda och motivera andra människor, bra på att delegera arbetsuppgifter, ge tydliga instruktioner och inspirera ditt team att prestera på hög nivå. Du är lyhörd och har god kommunikativ förmåga, ett involverande och coachande förhållningssätt samt förmågan att se helheten

Du är duktig på att analysera, du är välorganiserad har god förmåga att planera och optimera resurser samt förmågan att arbeta med ett övergripande perspektiv.

Vi ser gärna att du har relevant teknisk utbildning, såsom ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet inom underhåll och drift.

Sist men inte minst så är du analytisk och strategisk med blicken framåt och örat mot omvärlden, nyfiken på nya tekniska lösningar, utmanar dig själv såväl som din omgivning och vågar testa nya arbetssätt och idéer.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa ansvarig rekryterare Jimmy Harryson tel: 0500-417963 alternativt maila till [email protected].
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 9 juli 2023. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!


Om oss
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Visa mindre

Produktionstekniker, MIAS Cylinderfabrik AB

Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - granska och utveckla arbetsmetoder och tillverkningsprocesser - arbeta med dokumentation, underlag och instruktioner - produktionsteknisk analys och problemlösning - leda och driva förändringsprojekt - bereda för optimal produktion och hög produktivitet - uppdatera och underhålla grunddata i af... Visa mer
Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- granska och utveckla arbetsmetoder och tillverkningsprocesser
- arbeta med dokumentation, underlag och instruktioner
- produktionsteknisk analys och problemlösning
- leda och driva förändringsprojekt
- bereda för optimal produktion och hög produktivitet
- uppdatera och underhålla grunddata i affärssystemet
- aktivt deltaga i olika projekt t.ex. gällande investeringar i nya eller förbättringar av befintliga maskiner, förändringar av produktionslayout och liknande

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande 
- erfarenhet av produktionsteknik inom industri och där det är starkt meriterande med metallbearbetning
- hög IT- mognad, behärska Office-paketet
- goda kunskaper i något CAD-system
- uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort och tillgång till egen bil

Personlighet
För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi att du är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga och driver ditt arbete självständigt för att nå uppsatta mål. Du har ett inre driv att få olika frågor i land. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning och du ser alltid till kundens bästa. Vidare bör du ha en social förmåga som gör att du på ett positivt sätt kan inspirera och påverka din omgivning.

Om oss
Vi har en egen tillverkning av dubbelverkande & enkelverkande hydraulcylindrar samt samarbetar med tillverkare i Europa. Vi tillverkar cylindrar i både standardutförande och specialutförande. MIAS Cylinderfabrik ingår i den framgångsrika Axel Johnson koncernen och tillhör Axel Johnson International och affärsområdet Driveline Solutions. Idag är vi 6 medarbetare och omsätter ca 14 MSEK/år. Läs mer om på https://miasab.se och www.axinter.com

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Produktionstekniker till MIAS Cylinderfabrik AB

Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - granska och utveckla arbetsmetoder och tillverkningsprocesser - arbeta med dokumentation, underlag och instruktioner - produktionsteknisk analys och problemlösning - leda och driva förändringsprojekt - bereda för optimal produktion och hög produktivitet - uppdatera och underhålla grunddata i af... Visa mer
Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- granska och utveckla arbetsmetoder och tillverkningsprocesser
- arbeta med dokumentation, underlag och instruktioner
- produktionsteknisk analys och problemlösning
- leda och driva förändringsprojekt
- bereda för optimal produktion och hög produktivitet
- uppdatera och underhålla grunddata i affärssystemet
- aktivt deltaga i olika projekt t.ex. gällande investeringar i nya eller förbättringar av befintliga maskiner, förändringar av produktionslayout och liknande

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande 
- erfarenhet av produktionsteknik inom industri och där det är starkt meriterande med metallbearbetning
- hög IT- mognad, behärska Office-paketet
- goda kunskaper i något CAD-system
- uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort och tillgång till egen bil

Personlighet
För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi att du är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga och driver ditt arbete självständigt för att nå uppsatta mål. Du har ett inre driv att få olika frågor i land. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning och du ser alltid till kundens bästa. Vidare bör du ha en social förmåga som gör att du på ett positivt sätt kan inspirera och påverka din omgivning.

Om oss
Vi har en egen tillverkning av dubbelverkande & enkelverkande hydraulcylindrar samt samarbetar med tillverkare i Europa. Vi tillverkar cylindrar i både standardutförande och specialutförande. MIAS Cylinderfabrik ingår i den framgångsrika Axel Johnson koncernen och tillhör Axel Johnson International och affärsområdet Driveline Solutions. Idag är vi 6 medarbetare och omsätter ca 14 MSEK/år. Läs mer om på https://miasab.se och www.axinter.com

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Produktionstekniker till Emballator Tectubes AB i Hjo

Om företaget Emballator Tectubes AB är ett framgångsrikt, internationellt och välkänt företag som verkar inom tillverkningsindustrin. De arbetar huvudsakligen med att producera tuber i både plast och aluminium. Efter 100 år i branschen har de nu två specialiserade och kundorienterade fabriker i Sverige, en i Hjo och en i Åstorp. Besök gärna Emballator Tectubes konton på Linkedin eller gå till https://www.emballator.com för att få reda på mer om dem och der... Visa mer
Om företaget
Emballator Tectubes AB är ett framgångsrikt, internationellt och välkänt företag som verkar inom tillverkningsindustrin. De arbetar huvudsakligen med att producera tuber i både plast och aluminium. Efter 100 år i branschen har de nu två specialiserade och kundorienterade fabriker i Sverige, en i Hjo och en i Åstorp. Besök gärna Emballator Tectubes konton på Linkedin eller gå till https://www.emballator.com för att få reda på mer om dem och deras arbete.

Drivs du av att arbeta med effektiviseringar och förbättringsarbete? Vill du ha ett jobb som innebär att ansvara för att implementera och utveckla systematiska arbetssätt. Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Premier en produktionstekniker till Emballator Tectubes. Låter det som något för dig?

Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Som produktionstekniker ansvarar du för att driva produktionsförbättrande åtgärder som vid tex. vid omställningar. Du kommer också att kartlägga processer, implementera produkt- och processändringar, beskriva flöden samt ta fram analyser och kalkyler som berör produktion.

Därutöver kommer du att
• Ta fram effektiviseringar och kvalitetssäkring i metoder och arbetssätt
• Optimera produktionsflöden och förbättra befintliga anläggningar
• Upprätta arbetsinstruktioner och rapporter

Du rapporterar till Teknisk chef.

Placeringsort: Hjo
Arbetstid: Dagtid

Din profil
Emballator Tectubes söker dig som har högskoleutbildning inom relevant område eller YH-utbildning inom produktionsteknik. Vidare är det även ett plus om du har erfarenhet av att arbetat som produktionstekniker.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi förutsätter att du gillar tillverkning och har ett starkt intresse för förbättringar och effektivisering. Du främjar ett öppet, förtroendefullt och innovativt klimat i din gruppering såväl som i samarbete med operatörer och andra funktioner. Lyhörd för olika förslag och synpunkter.

Du är strukturerad och förmågan att tänka analytiskt, logiskt och kan både behålla det övergripande perspektivet samtidigt som du kan göra djupdykningar i problem. Som person är du positiv och ser utmaningar i stället för problem och tillsammans med din grupp strävar ni mot ständig förbättring, sänkta kostnader och leveranser i tid.

Slutligen har du även goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Jimmy Harryson via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 072-4024610.

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Sista ansökningsdag 2023-03-19

Om oss
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre

Proiduktionstekniker, MIAS Cylinderfabrik AB

Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - konstruktion av hydraulcylindrar utifrån kundorder - produktionsplanering där order planeras utifrån resurs och material - transportbokning till kund Kvalifikationer Vi söker dig som har/är: - en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande  - erfarenhet av produkti... Visa mer
Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- konstruktion av hydraulcylindrar utifrån kundorder
- produktionsplanering där order planeras utifrån resurs och material
- transportbokning till kund

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande 
- erfarenhet av produktionsteknik inom tillverkande industri och där det är starkt meriterande med metallbearbetning
- hög IT- mognad, behärska Office-paketet
- goda kunskaper i något CAD-system
- uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort och tillgång till egen bil

Personlighet
För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi att du är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga och driver ditt arbete självständigt för att nå uppsatta mål. Du har ett inre driv att få olika frågor i land. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning och du ser alltid till kundens bästa. Vidare bör du ha en social förmåga som gör att du på ett positivt sätt kan inspirera och påverka din omgivning.

Om oss
Vi har en egen tillverkning av dubbelverkande & enkelverkande hydraulcylindrar samt samarbetar med tillverkare i Europa. Vi tillverkar cylindrar i både standardutförande och specialutförande. MIAS Cylinderfabrik ingår i den framgångsrika Axel Johnson koncernen och tillhör Axel Johnson International och affärsområdet Driveline Solutions. Idag är vi 6 medarbetare och omsätter ca 14 MSEK/år. MS Läs mer om på https://miasab.se och www.axinter.com

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Carpmans AB söker produktionstekniker

Carpmans AB grundades 1978 och är idag en av Nordens ledande leverantörer på fyllning, tryckning och paketering av kemisk-tekniska produkter. Vi levererar till såväl stora som små företag med olika innovativa lösningar. Carpmans AB är ett finansiellt starkt kvalitets - och miljöcertifierat företag, som erbjuder sina medarbetare en fin och trevlig arbetsmiljö. Företaget är beläget i den idylliska och vackra trästaden Hjo. Du kommer arbeta i ett team där v... Visa mer
Carpmans AB grundades 1978 och är idag en av Nordens ledande leverantörer på fyllning, tryckning och paketering av kemisk-tekniska produkter. Vi levererar till såväl stora som små företag med olika innovativa lösningar.
Carpmans AB är ett finansiellt starkt kvalitets - och miljöcertifierat företag, som erbjuder sina medarbetare en fin och trevlig arbetsmiljö. Företaget är beläget i den idylliska och vackra trästaden Hjo.


Du kommer arbeta i ett team där vi lägger stor vikt vid flexibilitet, noggrannhet, ansvarstagande och hög arbetsmoral.
Vi söker personer med följande kvalifikationer: Arbetslivserfarenhet som tekniker med el - eller maskinteknisk utbildning.

Intresserad?
Skicka din Ansökan inkl. CV snarast möjligt till [email protected]. dock senast den 19:e mars.
Inkommande ansökningar behandlas löpande liksom ev. kallelser till anställningsintervjuer.
Ev. frågor om jobbet besvaras av vår personalansvarige Lars Johansson, telefon 0503 -32133. Visa mindre

Tekniker/Arbetsledare

Företaget INKAB konstruerar och tillverkar maskinutrustning till Träindustrin. Framför allt till sågverk och hyvlerier. Vi har en bred produktportfölj, men vårt fokus ligger idag på pakethantering efter paketläggare. Att utveckla och leverera rullbanor, emballageutläggare, truckströläggare och underslagsläggare har blivit en stor del av vår verksamhet. Tekniker/Arbetsledare Till vårt företag INKAB- Ingenjörsfirma Nybergs Konstruktion AB söker vi en Teknike... Visa mer
Företaget
INKAB konstruerar och tillverkar maskinutrustning till Träindustrin. Framför allt till sågverk och hyvlerier. Vi har en bred produktportfölj, men vårt fokus ligger idag på pakethantering efter paketläggare. Att utveckla och leverera rullbanor, emballageutläggare, truckströläggare och underslagsläggare har blivit en stor del av vår verksamhet.
Tekniker/Arbetsledare
Till vårt företag INKAB- Ingenjörsfirma Nybergs Konstruktion AB söker vi en Tekniker/Arbetsledare.
Tjänsten innebär att du är med i processen genom tillverkningen till montering och driftsättning av maskinsystem hos kund.
Din bakgrund:
Du som söker har ett tekniskt intresse och erfarenhet av montör-, service- och reparationsarbete inom industrin. Du har en teknisk utbildning eller på annat sätt införskaffat dig likvärdig kompetens och har kunskaper i Engelska. Din kompetens är framför allt inom mekanik men det är meriterande om du kan något om pneumatik, hydraulik och el också.

Dina egenskaper:
Du är positiv och engagerad.
Du trivs att arbeta självständigt men också i team där alla känner ansvar för helheten.
Du räds inte att ta beslut och är bekväm med att instruera och leda andra.
Du har ett teknikintresse och gillar kluriga lösningar. Du räds inte för att arbeta hands-on och spendera en stor del av din tid i produktionen.
I arbetet ingår en del resor, övernattningar och flexibel arbetstid. Viktigt för din trivsel att du kan anpassa dig till de villkoren och har en livssituation som fungerar för ett sådant arbete.

Välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande. Visa mindre

Produktionstekniker, MIAS Cylinderfabrik AB

Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - granska och utveckla arbetsmetoder och tillverkningsprocesser - arbeta med dokumentation, underlag och instruktioner - produktionsteknisk analys och problemlösning - leda och driva förändringsprojekt - bereda för optimal produktion och hög produktivitet - uppdatera och underhålla grunddata i af... Visa mer
Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- granska och utveckla arbetsmetoder och tillverkningsprocesser
- arbeta med dokumentation, underlag och instruktioner
- produktionsteknisk analys och problemlösning
- leda och driva förändringsprojekt
- bereda för optimal produktion och hög produktivitet
- uppdatera och underhålla grunddata i affärssystemet
- aktivt deltaga i olika projekt t.ex. gällande investeringar i nya eller förbättringar av befintliga maskiner, förändringar av produktionslayout och liknande

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande 
- erfarenhet av produktionsteknik inom industri och där det är starkt meriterande med metallbearbetning
- hög IT- mognad, behärska Office-paketet
- goda kunskaper i något CAD-system
- uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort och tillgång till egen bil

Personlighet
För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi att du är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga och driver ditt arbete självständigt för att nå uppsatta mål. Du har ett inre driv att få olika frågor i land. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning och du ser alltid till kundens bästa. Vidare bör du ha en social förmåga som gör att du på ett positivt sätt kan inspirera och påverka din omgivning.

Om oss
Vi har en egen tillverkning av dubbelverkande & enkelverkande hydraulcylindrar samt samarbetar med tillverkare i Europa. Vi tillverkar cylindrar i både standardutförande och specialutförande. MIAS Cylinderfabrik ingår i den framgångsrika Axel Johnson koncernen och tillhör Axel Johnson International och affärsområdet Driveline Solutions. Idag är vi 6 medarbetare och omsätter ca 14 MSEK/år. Läs mer om på https://miasab.se och www.axinter.com

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Produktionstekniker, MIAS Cylinderfabrik AB

Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - granska och utveckla arbetsmetoder och tillverkningsprocesser - arbeta med dokumentation, underlag och instruktioner - produktionsteknisk analys och problemlösning - leda och driva förändringsprojekt - bereda för optimal produktion och hög produktivitet - uppdatera och underhålla grunddata i af... Visa mer
Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- granska och utveckla arbetsmetoder och tillverkningsprocesser
- arbeta med dokumentation, underlag och instruktioner
- produktionsteknisk analys och problemlösning
- leda och driva förändringsprojekt
- bereda för optimal produktion och hög produktivitet
- uppdatera och underhålla grunddata i affärssystemet
- aktivt deltaga i olika projekt t.ex. gällande investeringar i nya eller förbättringar av befintliga maskiner, förändringar av produktionslayout och liknande

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande 
- erfarenhet av produktionsteknik inom industri och där det är starkt meriterande med metallbearbetning
- hög IT- mognad, behärska Office-paketet
- goda kunskaper i något CAD-system
- uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort och tillgång till egen bil

Personlighet
För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi att du är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga och driver ditt arbete självständigt för att nå uppsatta mål. Du har ett inre driv att få olika frågor i land. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning och du ser alltid till kundens bästa. Vidare bör du ha en social förmåga som gör att du på ett positivt sätt kan inspirera och påverka din omgivning.

Om oss
Vi har en egen tillverkning av dubbelverkande & enkelverkande hydraulcylindrar samt samarbetar med tillverkare i Europa. Vi tillverkar cylindrar i både standardutförande och specialutförande. MIAS Cylinderfabrik ingår i den framgångsrika Axel Johnson koncernen och tillhör Axel Johnson International och affärsområdet Driveline Solutions. Idag är vi 6 medarbetare och omsätter ca 14 MSEK/år. Läs mer om på https://miasab.se och www.axinter.com

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Produktionstekniker, MIAS Cylinderfabrik AB

Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - granska och utveckla arbetsmetoder och tillverkningsprocesser - arbeta med dokumentation, underlag och instruktioner - produktionsteknisk analys och problemlösning - leda och driva förändringsprojekt - bereda för optimal produktion och hög produktivitet - uppdatera och underhålla grunddata i af... Visa mer
Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- granska och utveckla arbetsmetoder och tillverkningsprocesser
- arbeta med dokumentation, underlag och instruktioner
- produktionsteknisk analys och problemlösning
- leda och driva förändringsprojekt
- bereda för optimal produktion och hög produktivitet
- uppdatera och underhålla grunddata i affärssystemet
- aktivt deltaga i olika projekt t.ex. gällande investeringar i nya eller förbättringar av befintliga maskiner, förändringar av produktionslayout och liknande

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande 
- erfarenhet av produktionsteknik inom industri och där det är starkt meriterande med metallbearbetning
- hög IT- mognad, behärska Office-paketet
- goda kunskaper i något CAD-system
- uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort och tillgång till egen bil

Personlighet
För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi att du är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga och driver ditt arbete självständigt för att nå uppsatta mål. Du har ett inre driv att få olika frågor i land. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning och du ser alltid till kundens bästa. Vidare bör du ha en social förmåga som gör att du på ett positivt sätt kan inspirera och påverka din omgivning.

Om oss
Vi har en egen tillverkning av dubbelverkande & enkelverkande hydraulcylindrar samt samarbetar med tillverkare i Europa. Vi tillverkar cylindrar i både standardutförande och specialutförande. MIAS Cylinderfabrik ingår i den framgångsrika Axel Johnson koncernen och tillhör Axel Johnson International och affärsområdet Driveline Solutions. Idag är vi 6 medarbetare och omsätter ca 14 MSEK/år. Läs mer om på https://miasab.se och www.axinter.com

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Konstruktör, MIAS Cylinderfabrik AB

Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - konstruktion av hydraulcylindrar utifrån kundorder - produktionsplanering där order planeras utifrån resurs och material - transportbokning till kund Kvalifikationer Vi söker dig som har/är: - en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande  - erfarenhet av konstruk... Visa mer
Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- konstruktion av hydraulcylindrar utifrån kundorder
- produktionsplanering där order planeras utifrån resurs och material
- transportbokning till kund

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande 
- erfarenhet av konstruktion i metall där bearbetnings som kapning, borrning och svetsning ingår
- hög IT- mognad, behärska Office-paketet
- goda kunskaper i något CAD-system
- uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort och tillgång till egen bil

Personlighet
För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi att du är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga och driver ditt arbete självständigt för att nå uppsatta mål. Du har ett inre driv att få olika frågor i land. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning och du ser alltid till kundens bästa. Vidare bör du ha en social förmåga som gör att du på ett positivt sätt kan inspirera och påverka din omgivning.

Om oss
Vi har en egen tillverkning av dubbelverkande & enkelverkande hydraulcylindrar samt samarbetar med tillverkare i Europa. Vi tillverkar cylindrar i både standardutförande och specialutförande. MIAS Cylinderfabrik ingår i den framgångsrika Axel Johnson koncernen och tillhör Axel Johnson International och affärsområdet Driveline Solutions. Idag är vi 6 medarbetare och omsätter ca 14 MSEK/år. Läs mer om på https://miasab.se och www.axinter.com

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Produktionstekniker, MIAS Cylinderfabrik AB

Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - granska och utveckla arbetsmetoder och tillverkningsprocesser - arbeta med dokumentation, underlag och instruktioner - produktionsteknisk analys och problemlösning - leda och driva förändringsprojekt - bereda för optimal produktion och hög produktivitet - uppdatera och underhålla grunddata i af... Visa mer
Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- granska och utveckla arbetsmetoder och tillverkningsprocesser
- arbeta med dokumentation, underlag och instruktioner
- produktionsteknisk analys och problemlösning
- leda och driva förändringsprojekt
- bereda för optimal produktion och hög produktivitet
- uppdatera och underhålla grunddata i affärssystemet
- aktivt deltaga i olika projekt t.ex. gällande investeringar i nya eller förbättringar av befintliga maskiner, förändringar av produktionslayout och liknande

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande 
- erfarenhet av produktionsteknik inom industri och där det är starkt meriterande med metallbearbetning
- hög IT- mognad, behärska Office-paketet
- goda kunskaper i något CAD-system
- uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort och tillgång till egen bil

Personlighet
För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi att du är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga och driver ditt arbete självständigt för att nå uppsatta mål. Du har ett inre driv att få olika frågor i land. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning och du ser alltid till kundens bästa. Vidare bör du ha en social förmåga som gör att du på ett positivt sätt kan inspirera och påverka din omgivning.

Om oss
Vi har en egen tillverkning av dubbelverkande & enkelverkande hydraulcylindrar samt samarbetar med tillverkare i Europa. Vi tillverkar cylindrar i både standardutförande och specialutförande. MIAS Cylinderfabrik ingår i den framgångsrika Axel Johnson koncernen och tillhör Axel Johnson International och affärsområdet Driveline Solutions. Idag är vi 6 medarbetare och omsätter ca 14 MSEK/år. Läs mer om på https://miasab.se och www.axinter.com

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Produktionstekniker, MIAS Cylinderfabrik AB

Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - granska och utveckla arbetsmetoder och tillverkningsprocesser - arbeta med dokumentation, underlag och instruktioner - produktionsteknisk analys och problemlösning - leda och driva förändringsprojekt - bereda för optimal produktion och hög produktivitet - uppdatera och underhålla grunddata i af... Visa mer
Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- granska och utveckla arbetsmetoder och tillverkningsprocesser
- arbeta med dokumentation, underlag och instruktioner
- produktionsteknisk analys och problemlösning
- leda och driva förändringsprojekt
- bereda för optimal produktion och hög produktivitet
- uppdatera och underhålla grunddata i affärssystemet
- aktivt deltaga i olika projekt t.ex. gällande investeringar i nya eller förbättringar av befintliga maskiner, förändringar av produktionslayout och liknande

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande 
- erfarenhet av produktionsteknik inom industri och där det är starkt meriterande med metallbearbetning
- hög IT- mognad, behärska Office-paketet
- goda kunskaper i något CAD-system
- uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort och tillgång till egen bil

Personlighet
För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi att du är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga och driver ditt arbete självständigt för att nå uppsatta mål. Du har ett inre driv att få olika frågor i land. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning och du ser alltid till kundens bästa. Vidare bör du ha en social förmåga som gör att du på ett positivt sätt kan inspirera och påverka din omgivning.

Om oss
Vi har en egen tillverkning av dubbelverkande & enkelverkande hydraulcylindrar samt samarbetar med tillverkare i Europa. Vi tillverkar cylindrar i både standardutförande och specialutförande. MIAS Cylinderfabrik ingår i den framgångsrika Axel Johnson koncernen och tillhör Axel Johnson International och affärsområdet Driveline Solutions. Idag är vi 6 medarbetare och omsätter ca 14 MSEK/år. Läs mer om på https://miasab.se och www.axinter.com

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Proiduktionstekniker, MIAS Cylinderfabrik AB

Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - konstruktion av hydraulcylindrar utifrån kundorder - produktionsplanering där order planeras utifrån resurs och material - transportbokning till kund Kvalifikationer Vi söker dig som har/är: - en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande  - erfarenhet av produkti... Visa mer
Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- konstruktion av hydraulcylindrar utifrån kundorder
- produktionsplanering där order planeras utifrån resurs och material
- transportbokning till kund

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande 
- erfarenhet av produktionsteknik inom tillverkande industri och där det är starkt meriterande med metallbearbetning
- hög IT- mognad, behärska Office-paketet
- goda kunskaper i något CAD-system
- uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort och tillgång till egen bil

Personlighet
För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi att du är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga och driver ditt arbete självständigt för att nå uppsatta mål. Du har ett inre driv att få olika frågor i land. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning och du ser alltid till kundens bästa. Vidare bör du ha en social förmåga som gör att du på ett positivt sätt kan inspirera och påverka din omgivning.

Om oss
Vi har en egen tillverkning av dubbelverkande & enkelverkande hydraulcylindrar samt samarbetar med tillverkare i Europa. Vi tillverkar cylindrar i både standardutförande och specialutförande. MIAS Cylinderfabrik ingår i den framgångsrika Axel Johnson koncernen och tillhör Axel Johnson International och affärsområdet Driveline Solutions. Idag är vi 6 medarbetare och omsätter ca 14 MSEK/år. MS Läs mer om på https://miasab.se och www.axinter.com

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Proiduktionstekniker, MIAS Cylinderfabrik AB

Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - konstruktion av hydraulcylindrar utifrån kundorder - produktionsplanering där order planeras utifrån resurs och material - transportbokning till kund Kvalifikationer Vi söker dig som har/är: - en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande  - erfarenhet av produkti... Visa mer
Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- konstruktion av hydraulcylindrar utifrån kundorder
- produktionsplanering där order planeras utifrån resurs och material
- transportbokning till kund

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande 
- erfarenhet av produktionsteknik inom tillverkande industri och där det är starkt meriterande med metallbearbetning
- hög IT- mognad, behärska Office-paketet
- goda kunskaper i något CAD-system
- uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort och tillgång till egen bil

Personlighet
För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi att du är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga och driver ditt arbete självständigt för att nå uppsatta mål. Du har ett inre driv att få olika frågor i land. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning och du ser alltid till kundens bästa. Vidare bör du ha en social förmåga som gör att du på ett positivt sätt kan inspirera och påverka din omgivning.

Om oss
Vi har en egen tillverkning av dubbelverkande & enkelverkande hydraulcylindrar samt samarbetar med tillverkare i Europa. Vi tillverkar cylindrar i både standardutförande och specialutförande. MIAS Cylinderfabrik ingår i den framgångsrika Axel Johnson koncernen och tillhör Axel Johnson International och affärsområdet Driveline Solutions. Idag är vi 6 medarbetare och omsätter ca 14 MSEK/år. MS Läs mer om på https://miasab.se och www.axinter.com

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Konstruktör, MIAS Cylinderfabrik AB

Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - konstruktion av hydraulcylindrar utifrån kundorder - produktionsplanering där order planeras utifrån resurs och material - transportbokning till kund Kvalifikationer Vi söker dig som har/är: - en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande  - erfarenhet av konstruk... Visa mer
Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- konstruktion av hydraulcylindrar utifrån kundorder
- produktionsplanering där order planeras utifrån resurs och material
- transportbokning till kund

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande 
- erfarenhet av konstruktion i metall där bearbetnings som kapning, borrning och svetsning ingår
- hög IT- mognad, behärska Office-paketet
- goda kunskaper i något CAD-system
- uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort och tillgång till egen bil

Personlighet
För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi att du är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga och driver ditt arbete självständigt för att nå uppsatta mål. Du har ett inre driv att få olika frågor i land. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning och du ser alltid till kundens bästa. Vidare bör du ha en social förmåga som gör att du på ett positivt sätt kan inspirera och påverka din omgivning.

Om oss
Vi har en egen tillverkning av dubbelverkande & enkelverkande hydraulcylindrar samt samarbetar med tillverkare i Europa. Vi tillverkar cylindrar i både standardutförande och specialutförande. MIAS Cylinderfabrik ingår i den framgångsrika Axel Johnson koncernen och tillhör Axel Johnson International och affärsområdet Driveline Solutions. Idag är vi 6 medarbetare och omsätter ca 14 MSEK/år. MS Läs mer om på https://miasab.se och www.axinter.com

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Beredare / Konstruktör, MIAS Cylinderfabrik AB

Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - konstruktion av hydraulcylindrar utifrån kundorder - produktionsplanering där order planeras utifrån resurs och material - transportbokning till kund Kvalifikationer Vi söker dig som har/är: - en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande  - erfarenhet av konstruk... Visa mer
Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- konstruktion av hydraulcylindrar utifrån kundorder
- produktionsplanering där order planeras utifrån resurs och material
- transportbokning till kund

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande 
- erfarenhet av konstruktion i metall där bearbetnings som kapning, borrning och svetsning ingår
- hög IT- mognad, behärska Office-paketet
- goda kunskaper i något CAD-system
- uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort och tillgång till egen bil

Personlighet
För att du ska vara framgångsrik i rollen som konstruktör ser vi att du är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga och driver ditt arbete självständigt för att nå uppsatta mål. Du har ett inre driv att få olika frågor i land. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning och du ser alltid till kundens bästa. Vidare bör du ha en social förmåga som gör att du på ett positivt sätt kan inspirera och påverka din omgivning.

Om oss
Vi har en egen tillverkning av dubbelverkande & enkelverkande hydraulcylindrar samt samarbetar med tillverkare i Europa. Vi tillverkar cylindrar i både standardutförande och specialutförande. MIAS Cylinderfabrik ingår i den framgångsrika Axel Johnson koncernen och tillhör Axel Johnson International och affärsområdet Driveline Solutions. Idag är vi 6 medarbetare och omsätter ca 14 MSEK/år. MS Läs mer om på https://miasab.se och www.axinter.com

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Produktionstekniker, MIAS Cylinderfabrik AB

Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - granska och utveckla arbetsmetoder och tillverkningsprocesser - arbeta med dokumentation, underlag och instruktioner - produktionsteknisk analys och problemlösning - leda och driva förändringsprojekt - bereda för optimal produktion och hög produktivitet - uppdatera och underhålla grunddata i af... Visa mer
Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- granska och utveckla arbetsmetoder och tillverkningsprocesser
- arbeta med dokumentation, underlag och instruktioner
- produktionsteknisk analys och problemlösning
- leda och driva förändringsprojekt
- bereda för optimal produktion och hög produktivitet
- uppdatera och underhålla grunddata i affärssystemet
- aktivt deltaga i olika projekt t.ex. gällande investeringar i nya eller förbättringar av befintliga maskiner, förändringar av produktionslayout och liknande

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande 
- erfarenhet av konstruktion i metall där bearbetnings som kapning, borrning och svetsning ingår
- hög IT- mognad, behärska Office-paketet
- goda kunskaper i något CAD-system
- uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort och tillgång till egen bil

Personlighet
För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi att du är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga och driver ditt arbete självständigt för att nå uppsatta mål. Du har ett inre driv att få olika frågor i land. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning och du ser alltid till kundens bästa. Vidare bör du ha en social förmåga som gör att du på ett positivt sätt kan inspirera och påverka din omgivning.

Om oss
Vi har en egen tillverkning av dubbelverkande & enkelverkande hydraulcylindrar samt samarbetar med tillverkare i Europa. Vi tillverkar cylindrar i både standardutförande och specialutförande. MIAS Cylinderfabrik ingår i den framgångsrika Axel Johnson koncernen och tillhör Axel Johnson International och affärsområdet Driveline Solutions. Idag är vi 6 medarbetare och omsätter ca 14 MSEK/år. MS Läs mer om på https://miasab.se och www.axinter.com

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Beredare / Konstruktör, MIAS Cylinderfabrik AB

Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - konstruktion av hydraulcylindrar utifrån kundorder - produktionsplanering där order planeras utifrån resurs och material - transportbokning till kund Kvalifikationer Vi söker dig som har/är: - en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande  - erfarenhet av konstruk... Visa mer
Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- konstruktion av hydraulcylindrar utifrån kundorder
- produktionsplanering där order planeras utifrån resurs och material
- transportbokning till kund

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande 
- erfarenhet av konstruktion i metall där bearbetnings som kapning, borrning och svetsning ingår
- hög IT- mognad, behärska Office-paketet
- goda kunskaper i något CAD-system
- uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort och tillgång till egen bil

Personlighet
För att du ska vara framgångsrik i rollen som konstruktör ser vi att du är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga och driver ditt arbete självständigt för att nå uppsatta mål. Du har ett inre driv att få olika frågor i land. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning och du ser alltid till kundens bästa. Vidare bör du ha en social förmåga som gör att du på ett positivt sätt kan inspirera och påverka din omgivning.

Om oss
Vi har en egen tillverkning av dubbelverkande & enkelverkande hydraulcylindrar samt samarbetar med tillverkare i Europa. Vi tillverkar cylindrar i både standardutförande och specialutförande. MIAS Cylinderfabrik ingår i den framgångsrika Axel Johnson koncernen och tillhör Axel Johnson International och affärsområdet Driveline Solutions. Idag är vi 6 medarbetare och omsätter ca 14 MSEK/år. MS Läs mer om på https://miasab.se och www.axinter.com

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Carpmans AB söker produktionstekniker

Carpmans AB grundades 1978 och är idag en av Nordens ledande leverantörer på fyllning, tryckning och paketering av kemisk-tekniska produkter. Vi levererar till såväl stora som små företag med olika innovativa lösningar. Carpmans AB är ett finansiellt starkt kvalitets - och miljöcertifierat företag, som erbjuder sina medarbetare en fin och trevlig arbetsmiljö. Företaget är beläget i den idylliska och vackra trästaden Hjo. Du kommer arbeta i ett team där v... Visa mer
Carpmans AB grundades 1978 och är idag en av Nordens ledande leverantörer på fyllning, tryckning och paketering av kemisk-tekniska produkter. Vi levererar till såväl stora som små företag med olika innovativa lösningar.
Carpmans AB är ett finansiellt starkt kvalitets - och miljöcertifierat företag, som erbjuder sina medarbetare en fin och trevlig arbetsmiljö. Företaget är beläget i den idylliska och vackra trästaden Hjo.


Du kommer arbeta i ett team där vi lägger stor vikt vid flexibilitet, noggrannhet, ansvarstagande och hög arbetsmoral.
Vi söker personer med följande kvalifikationer: Arbetslivserfarenhet som tekniker med el - eller maskinteknisk utbildning.

Intresserad?
Skicka din Ansökan inkl. CV snarast möjligt till [email protected]. dock senast den 15:e december 2022.
Inkommande ansökningar behandlas löpande liksom ev. kallelser till anställningsintervjuer.
Ev. frågor om jobbet besvaras av vår personalansvarige Lars Johansson, telefon 0503 -32133. Visa mindre

Beredare / Konstruktör, MIAS Cylinderfabrik AB

Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - konstruktion av hydraulcylindrar utifrån kundorder - produktionsplanering där order planeras utifrån resurs och material - transportbokning till kund Kvalifikationer Vi söker dig som har/är: - en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande  - erfarenhet av konstruk... Visa mer
Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- konstruktion av hydraulcylindrar utifrån kundorder
- produktionsplanering där order planeras utifrån resurs och material
- transportbokning till kund

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande 
- erfarenhet av konstruktion i metall där bearbetnings som kapning, borrning och svetsning ingår
- hög IT- mognad, behärska Office-paketet
- goda kunskaper i något CAD-system
- uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort och tillgång till egen bil

Personlighet
För att du ska vara framgångsrik i rollen som konstruktör ser vi att du är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga och driver ditt arbete självständigt för att nå uppsatta mål. Du har ett inre driv att få olika frågor i land. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning och du ser alltid till kundens bästa. Vidare bör du ha en social förmåga som gör att du på ett positivt sätt kan inspirera och påverka din omgivning.

Om oss
Vi har en egen tillverkning av dubbelverkande & enkelverkande hydraulcylindrar samt samarbetar med tillverkare i Europa. Vi tillverkar cylindrar i både standardutförande och specialutförande. MIAS Cylinderfabrik ingår i den framgångsrika Axel Johnson koncernen och tillhör Axel Johnson International och affärsområdet Driveline Solutions. Idag är vi 6 medarbetare och omsätter ca 14 MSEK/år. MS Läs mer om på https://miasab.se och www.axinter.com

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010-207 01 50, menyval 3.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Beredare / Konstruktör, MIAS Cylinderfabrik AB

Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - konstruktion av hydraulcylindrar utifrån kundorder - produktionsplanering där order planeras utifrån resurs och material - transportbokning till kund Kvalifikationer Vi söker dig som har/är: - en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande  - erfarenhet av konstruk... Visa mer
Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- konstruktion av hydraulcylindrar utifrån kundorder
- produktionsplanering där order planeras utifrån resurs och material
- transportbokning till kund

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande 
- erfarenhet av konstruktion i metall där bearbetnings som kapning, borrning och svetsning ingår
- hög IT- mognad, behärska Office-paketet
- goda kunskaper i något CAD-system
- uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort och tillgång till egen bil

Personlighet
För att du ska vara framgångsrik i rollen som konstruktör ser vi att du är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga och driver ditt arbete självständigt för att nå uppsatta mål. Du har ett inre driv att få olika frågor i land. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning och du ser alltid till kundens bästa. Vidare bör du ha en social förmåga som gör att du på ett positivt sätt kan inspirera och påverka din omgivning.

Om oss
Vi har en egen tillverkning av dubbelverkande & enkelverkande hydraulcylindrar samt samarbetar med tillverkare i Europa. Vi tillverkar cylindrar i både standardutförande och specialutförande. MIAS Cylinderfabrik ingår i den framgångsrika Axel Johnson koncernen och tillhör Axel Johnson International och affärsområdet Driveline Solutions. Idag är vi 6 medarbetare och omsätter ca 14 MSEK/år. MS Läs mer om på https://miasab.se och www.axinter.com

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010-207 01 50, menyval 3.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Pulverlackerare till Fagerhults Belysning (Rekrytering)

Fagerhult utvecklar, producerar och marknadsför professionell belysning för offentliga miljöer, som kontor, skolor, butiker, industrier och sjukhus, inomhus och utomhus. Med Fagerhults gedigna belysningskunskap och breda utbud av innovativa, energieffektiva och miljövänliga belysningslösningar får du en partner till hela projektet. I denna rekrytering samarbetar Fagerhult med Adecco för att hitta sin nästa stjärna som pulverlackerare. Om tjänsten Hos oss... Visa mer
Fagerhult utvecklar, producerar och marknadsför professionell belysning för offentliga miljöer, som kontor, skolor, butiker, industrier och sjukhus, inomhus och utomhus. Med Fagerhults gedigna belysningskunskap och breda utbud av innovativa, energieffektiva och miljövänliga belysningslösningar får du en partner till hela projektet.

I denna rekrytering samarbetar Fagerhult med Adecco för att hitta sin nästa stjärna som pulverlackerare.

Om tjänsten
Hos oss arbetar man med ett stort antal artiklar i olika färger, material och storlekar. Detta kommer ställa höga krav på dig att allt blir korrekt genomfört och med säkerhet är ingen dag den andra lik.
I detta skift är vi 4 st som tillsammans med Konstruktörer, utvecklingsavdelningen och produktionsteknikerna arbetar för ett bra flöde och väl pulverlackerade produkter. Vid rotation, som tillämpas på denna avdelning, kommer du även jobba med påplock och förmontering

Alla har vi ett stort kundtänk genom hela processen.

I din roll som pulverlackerare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Underhåll av ugnar, pulverbox och målning
- Processkötare
- Påplock och förmontering

Om dig
Vi söker dig som vill arbeta på en stor, trygg och attraktiv arbetsplats i en god och modern arbetsmiljö.
Vi säker dig som har erfarenhet av lackering och en grundförståelse i maskinstyrning. Det viktiga är att har ett brinnande intresse för processer och vill vara involverad i förbättringsarbeten inom tex produktivitet, kundfokus och kvalité.
På Fagerhults belysning finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som är driven och har viljan till att utveckla såväl dig själv som företaget.
Vidare ser vi att du är nytänkande, har pondus och är flexibel samt inte är rädd för förändring.
Körkort och tillgång till bil är en fördel med tanke på Fagerhults placering, truckkort är meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
- Att du har grundläggande kunskaper i lackering
- Förståelse för maskinstyrning
- Att du är driven, noggrann och har en kämpaglöd tillsammans med teamet
- Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och samarbetsförmåga.

Låter det som du?
Välkommen med din ansökan

Kontaktuppgifter
I denna process kommer vi arbeta med tester och videointervjuer. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare
Linda Josefsson via [email protected] alt. 0736 84 77 07
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Sökord
Fagerhults Belysning, Adecco, Habo, Fagerhult, Teknik, Lackering, Lacklina, pulverlackering, pulverlack, Industriarbete. Visa mindre

Stadsarkitekt till Hjo kommun

Ansök    Aug 31    Solum Search AB    Landskapsarkitekt
I Hjo kommun arbetar vi för att skapa en värdefull vardag för våra cirka 9 000 invånare. Trästadsmiljön och den anrika stadsparken längs Vätterns strand gör Hjo kommun till en attraktiv plats året runt. Sommartid myllrar staden av besökare som njuter av glass, den charmiga stadskärnan och närheten till vattnet. Hjo kommuns värdegrund - Det goda mötet kännetecknas av ett öppet och välkomnande förhållningssätt. Alla medarbetare har som mål att göra det ... Visa mer
I Hjo kommun arbetar vi för att skapa en värdefull vardag för våra cirka 9 000 invånare.

Trästadsmiljön och den anrika stadsparken längs Vätterns strand gör Hjo kommun till en attraktiv plats året runt. Sommartid myllrar staden av besökare som njuter av glass, den charmiga stadskärnan och närheten till vattnet.

Hjo kommuns värdegrund - Det goda mötet kännetecknas av ett öppet och välkomnande förhållningssätt. Alla medarbetare har som mål att göra det bästa för Hjo kommun och för dem som bor, verkar och vistas här.

Hjo står inför en spännande tid där mycket positivt händer i vår kommun och den region vi tillhör. Vi har en ökad efterfrågan på Hjo som boendeort, vår besöksnäring är omtalat stor och vi har ett positivt företagsklimat. Samhällsplaneringsfrågorna står högt upp på agendan.

Ni söker vi dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår stad och kommun tillsammans med oss.
Välkommen till Hjo Kommun - trästaden vid Vättern!

 

Arbetsuppgifter

Att vara stadsarkitekt i Hjo är ett samhällsfrämjande och nätverkande uppdrag som gör skillnad. Du kommer att representera vår stad och kommun i flera externa sammanhang och nätverk.

Vi söker en kreativ och resultatinriktad stadsarkitekt med en drivande roll i den fortsatta utvecklingen av kommunens fysiska miljöer. I uppdraget ingår att vara en god ambassadör och inspiratör för Hjo kommuns fortsatta tillväxtresa och attraktivitet i Västsverige.

Som stadsarkitekt utvecklar du det offentliga rummet och livet mellan husen, samverkar och för dialog om gestaltning, arkitektur och kulturmiljöer med externa branschaktörer, övriga kommunala verksamheter och bolag. Till stöd för utveckling och tillväxt har du ditt team inom Plan och byggenheten. I rollen som stadsarkitekt är du också enhetschef med verksamhets-, personal- och budgetansvar och du ingår i Samhällsbyggnads ledningsgrupp.

Tillsammans med ditt team kommer ni att fylla en viktig roll för såväl bevarandet av Hjos gestaltning som att verka för den framtida tillväxten i Hjo. Hjo tilldelades 1990 Europa Nostras utmärkelse för “det beaktansvärda bevarandet av den samlade trästaden Hjo, vilket inneburit ett bibehållande av dess särprägel och charm.

Arbetet innebär att du är ansvarig tjänsteperson för Byggnadsnämnden, och är även föredragande av ärenden i Kommunstyrelsen eller Kommunfullmäktige vid behov. Arbetsuppgifterna och arbetssätten är varierande och du kommer att ha stora möjligheter att utveckla dem tillsammans med kollegorna i Hjo.

 

Enheten Plan och bygg som består av sex medarbetare och ansvarar för kommunens fysiska planering, bygglovsverksamhet samt geografiska information, GIS och mätningsverksamhet. Plan- och byggenheten är en del av Samhällsbyggnad, som även innehåller enheterna Fastighet, Gata- och park, VA, Måltid och Näringsliv.Kvalifikationer
För uppdraget söker vi en engagerad och kommunikativ stadsarkitekt som skapar förutsättningar för goda möten mellan människor och som tryggt kan balansera det allmänna och det enskilda intresset. Du har akademisk examen så som arkitekt-, eller landskapsarkitektexamen eller motsvarande utbildningsbakgrund samt gedigen kompetens för uppdragets ansvar.

Du har arbetslivserfarenheter kopplat till plan- och bygglagen, fysisk planering, gestaltningsfrågor. Om du tidigare har erfarenhet av att leda personal, är det meriterande. För uppdraget behöver du ha B-körkort. Du har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av tidigare praktiskt arbetat med detaljplanering och/eller bygglovshandläggning samt goda kunskaper och ett genuint intresse för gestaltningsfrågor, kulturmiljö och hållbart byggande. Vi ser det också som meriterande med tidigare erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation.

Välkommen med din ansökan senast 28 september 2022!

 

Ansök  
I den här rekryteringen har Hjo kommun valt att samarbeta med Solum Search. För mer information om rekryteringen är du välkommen att kontakta Solum Search via chefs- och specialistrekryterare Ylva Dahl,  [email protected] alt 0730-263834 Visa mindre

Beredare / Konstruktör, MIAS Cylinderfabrik AB

Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - konstruktion av hydraulcylindrar utifrån kundorder - produktionsplanering där order planeras utifrån resurs och material - transportbokning till kund Kvalifikationer Vi söker dig som har/är: - en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande  - erfarenhet av konstruk... Visa mer
Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- konstruktion av hydraulcylindrar utifrån kundorder
- produktionsplanering där order planeras utifrån resurs och material
- transportbokning till kund

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande 
- erfarenhet av konstruktion i metall där bearbetnings som kapning, borrning och svetsning ingår
- hög IT- mognad, behärska Office-paketet
- goda kunskaper i något CAD-system
- uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort och tillgång till egen bil

Personlighet
För att du ska vara framgångsrik i rollen som konstruktör ser vi att du är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga och driver ditt arbete självständigt för att nå uppsatta mål. Du har ett inre driv att få olika frågor i land. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning och du ser alltid till kundens bästa. Vidare bör du ha en social förmåga som gör att du på ett positivt sätt kan inspirera och påverka din omgivning.

Om oss
Vi har en egen tillverkning av dubbelverkande & enkelverkande hydraulcylindrar samt samarbetar med tillverkare i Europa. Vi tillverkar cylindrar i både standardutförande och specialutförande. MIAS Cylinderfabrik ingår i den framgångsrika Axel Johnson koncernen och tillhör Axel Johnson International och affärsområdet Driveline Solutions. Idag är vi 6 medarbetare och omsätter ca 14 MSEK/år. MS Läs mer om på https://miasab.se och www.axinter.com

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010-207 01 50, menyval 3.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Mark- och exploateringsingenjör till Samhällsbyggnad.

Ansök    Jul 18    Hjo kommun    Exploateringsingenjör
I Hjo kommun arbetar vi för att skapa en värdefull vardag för våra cirka 9 000 invånare. Trästadsmiljön och den anrika stadsparken längs Vätterns strand gör Hjo kommun till en attraktiv plats året runt. Sommartid myllrar staden av besökare som njuter av glass, den charmiga stadskärnan och närheten till vattnet. Hjo kommuns värdegrund - Det goda mötet kännetecknas av ett öppet och välkomnande förhållningssätt. Alla medarbetare har som mål att göra det bäs... Visa mer
I Hjo kommun arbetar vi för att skapa en värdefull vardag för våra cirka 9 000 invånare. Trästadsmiljön och den anrika stadsparken längs Vätterns strand gör Hjo kommun till en attraktiv plats året runt. Sommartid myllrar staden av besökare som njuter av glass, den charmiga stadskärnan och närheten till vattnet.

Hjo kommuns värdegrund - Det goda mötet kännetecknas av ett öppet och välkomnande förhållningssätt. Alla medarbetare har som mål att göra det bästa för Hjo kommun och för dem som bor, verkar och vistas här.

Hjo står inför en spännande tid där mycket händer i vår kommun och den region vi tillhör. Vi känner ett ökat tryck på Hjo som boendeort, vår besöksnäring är omtalat stor och vi har ett positivt företagsklimat. Samhällsplaneringsfrågorna är högt upp på agendan. Vi söker nu dig som vill vara med att utveckla vår stad och kommun tillsammans med oss!ARBETSUPPGIFTER
Som mark- och exploateringsingenjör har du en nyckelroll i arbetet med utveckling av kommunens mark. Du kommer att arbeta brett med mark- och exploateringsfrågor ur juridiska, tekniska och ekonomiska perspektiv. Arbetet innebär en möjlighet att driva och delta i projekt och ha stor inverkan på framtida stadsmiljö.

Du kommer att delta i detaljplanering med fokus på genomförandefrågorna och ansvarar för exploateringsekonomin. Du deltar i projekteringen och samordning av infrastruktur- och kvartersmarksutbyggnaden och du ansvarar för kontakten med lantmäteriet genom hela fastighetsbildningsprocessen. Du ansvarar för avtalsskrivande och uppföljning i exploateringsprocessens olika skeden. Vidare handlägger du arrenden, servitut, försäljning av tomter samt olika former av markärenden som uppkommer på grund av kommunens markägande

Arbetet sker i tät samverkan med olika kommunala verksamheter som VA, trafik, avfall, bygg och miljö liksom med externa konsulter, myndigheter och intressenter. Du redovisar dina ärenden i politiska forum.

Du projektleder eller deltar i projektgrupper bestående av flera olika kompetenser i såväl kommunala som privata exploateringsprojekt, samt företräder kommunen i egenskap av markägare i olika sammanhang

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleexamen inom samhällsbyggnad, lantmäteri, juridisk utbildning mot fastighetsrätt eller annan relevant högskoleutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Eftersom mark- och exploateringsprocessen är betydelsefull för kommunens tillväxt och utveckling är det viktigt för oss att du har ett stort intresse för samhällsplanering som helhet och att du gärna arbetar med genomförandefrågor i alla dess skeden.
Att få ta ansvar för dina uppgifter och att strukturera ditt arbete är något du uppskattar.
Det är en fördel om du har kännedom om vad det innebär att arbeta i en politisk styrd organisation. Meriterande är erfarenhet av huvudmannaskapsfrågor och större exploateringsprojekt. God kännedom om relevant lagstiftning är viktigt. Du har lätt för att uttrycka dig begripligt i tal och skrift.

Som person har du en strategisk förmåga och en helhetssyn på dina uppgifter. Du är även en serviceinriktad person som trivs med att ha många kontakter. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och lägger stort vikt vid ett fungerande samarbete med dem du arbetar.

Du kommer att vara kommunens representant i olika sammanhang där vi vill att du på ett positivt, förtroendeingivande och engagerat sätt företräder kommunen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande.

Hjo kommun satsar på hälsofrämjande insatser för våra medarbetare och har därför infört rökfri arbetstid och friskvårdstimme.

Hjo kommun samverkar med Tibro och Karlsborgs kommuner och denna tjänst kan medföra arbete även i dessa kommuner.

Endast ansökningar via Visma/ Recruit räknas som fullgod ansökan, ansökningar via brev och mail kommer inte att behandlas.

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsfirmor. Visa mindre

GIS-ingenjör till Samhällsbyggnad

Ansök    Maj 24    Hjo kommun    GIS-ingenjör
I Hjo kommun arbetar vi för att skapa en värdefull vardag för våra cirka 9 000 invånare. Trästadsmiljön och den anrika stadsparken längs Vätterns strand gör Hjo kommun till en attraktiv plats året runt. Sommartid myllrar staden av besökare som njuter av glass, den charmiga stadskärnan och närheten till vattnet. Hjo kommuns värdegrund - Det goda mötet kännetecknas av ett öppet och välkomnande förhållningssätt. Alla medarbetare har som mål att göra det bäs... Visa mer
I Hjo kommun arbetar vi för att skapa en värdefull vardag för våra cirka 9 000 invånare. Trästadsmiljön och den anrika stadsparken längs Vätterns strand gör Hjo kommun till en attraktiv plats året runt. Sommartid myllrar staden av besökare som njuter av glass, den charmiga stadskärnan och närheten till vattnet.

Hjo kommuns värdegrund - Det goda mötet kännetecknas av ett öppet och välkomnande förhållningssätt. Alla medarbetare har som mål att göra det bästa för Hjo kommun och för dem som bor, verkar och vistas här. Hjo står inför en spännande tid där mycket händer i vår kommun och den region vi tillhör. Vi känner ett ökat tryck på Hjo som boendeort, vår besöksnäring är omtalat stor och vi har ett positivt företagsklimat. Samhällsplaneringsfrågorna är högt upp på agendan.

Vi söker nu dig som vill vara med att utveckla vår stad och kommun tillsammans med oss!


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu ytterligare en teknikintresserad, strukturerad och resultatinriktad GIS-ingenjör som vill bidra i den fortsatta utvecklingen av kommunens geodata och geografiska informationssystem samt stödja med mätning och kartläggning i våra samhällsbyggnadsprojekt.

Som GIS-ingenjör är du med i flera faser av samhällsbyggnadsprocessen. Du mäter och karterar för vår detaljplanering och bygglovsverksamhet, i samband med fastighetsbildningen och för att få fram projekteringsunderlag i byggprojekten. Utöver det ingår mätning och kartering för att ajourhålla kommunens kartdatabaser och primärkarta. Vi genomför mätningar med totalstation, GPS och genom drönarflygningar. Du hanterar olika plan- och höjdsystem, och mätdata för att, via kart- och GIS-programvara, redigera in geodata i våra kartdatabaser, så underlagen blir användbara för kommunens olika användare.

Arbete pågår med att etablera kommunövergripande GIS-tjänster, desktop och webbaserade GIS. Etablering, driftsättning och utveckling av GIS är en del av tjänstens arbetsuppgifter. Som GIS-ingenjör kommer du samverka med handläggare internt, och externa kunder, så vi ser att förståelse för service och vara kommunikativ, är egenskaper som underlättar.

Tjänsten är placerad på Plan- och byggenheten som ansvarar för kommunens fysiska planering, bygglovsverksamhet samt geodata, GIS och mätningsverksamhet. Till enheten rekryteras precis nu en enhetschef tillika stadsarkitekt. Utöver det består enheten av två bygglovhandläggare, bygglovsassistent, planarkitekt samt en GIS-ingenjör. Plan- och byggenheten är en del av Samhällsbyggnad, som även består av Fastighetsenheten, Gata- och parkenheten, VA-enheten, Måltidsenheten och Näringslivsenheten.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad GIS-ingenjör eller har annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har goda kunskaper och erfarenheter inom områden mätningsteknik, kartteknik och GIS, samt erfarenhet och kunskap om arbete med förrättningsförberedelser.

Erfarenhet av kommunal verksamhet och/eller lantmäteri är meriterande.

Den lilla kommunens styrka är att du får arbeta med många intressanta och roliga uppgifter samtidigt som vi tillhör ett team som jobbar tillsammans med samhällsutveckling.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Flexibilitet, initiativ - och samarbetsförmåga, samt förmåga att planera sitt eget arbete.ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande.

Hjo kommun satsar på hälsofrämjande insatser för våra medarbetare och har därför infört rökfri arbetstid och friskvårdstimme.

Hjo kommun samverkar med Tibro och Karlsborgs kommuner och denna tjänst kan medföra arbete även i dessa kommuner.

Endast ansökningar via Visma/ Recruit räknas som fullgod ansökan, ansökningar via brev och mail kommer inte att behandlas.

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsfirmor. Visa mindre

Produktionstekniker sökes till Emballator Tectubes i Hjo!

Emballator Tectubes söker nu en produktionstekniker till sin fabrik i Hjo!   Emballator Tectubes tillverkar aluminium- och extruderade tuber till kunder inom bland annat livsmedel-, medicin- och kosmetikabranschen. Tectubes ingår i Emballator-gruppen som är ett svenskt bolag, ägt av Herenco i Jönköping, men produktionen i Hjo har varit igång sedan 1969. Just nu står fabriken inför förändringar för att effektivisera och öka produktionen med många spännande ... Visa mer
Emballator Tectubes söker nu en produktionstekniker till sin fabrik i Hjo!
 
Emballator Tectubes tillverkar aluminium- och extruderade tuber till kunder inom bland annat livsmedel-, medicin- och kosmetikabranschen. Tectubes ingår i Emballator-gruppen som är ett svenskt bolag, ägt av Herenco i Jönköping, men produktionen i Hjo har varit igång sedan 1969. Just nu står fabriken inför förändringar för att effektivisera och öka produktionen med många spännande projekt på gång framöver. Emballator har även öppnat innovationscenter och utveckling med mycket fokus på hållbarhet. Det blir en spännande omställning, och därför söker Emballator nu en produktionstekniker som vill vara med på resan!

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Jobba med omställningar på ett systematiskt sätt
Hitta effektiva arbetssätt och flöden samt skapa rätt förutsättningar för våra operatörer
Ta fram analyser och kalkyler som berör produktionen
Delta i nyanskaffningsprojekt och skapa nya produktionsflöden
Arbeta i mindre projekt ihop med externa leverantörer

Det är en fri roll med korta beslutsvägar och stor chans att påverka arbetet. Som produktionstekniker arbetar du ständigt med nya förbättringar och har ett nära samarbete med produktionen, samt är delaktig i produktutvecklingen. Även underhåll, ergonomi och driftsäkerhetsfrågor är viktiga aspekter för tjänsten. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med mek-ingenjörer, en utvecklingsingenjör samt en artwork designer. Tjänsten är förlagd under dagtid. 

Kunskaper och erfarenheter som efterfrågas:
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha erfarenhet av process- eller tillverkningsindustri sedan tidigare, och då gärna som produktionstekniker. Tidigare erfarenhet som operatör med arbete för förbättrade förutsättningar för produktionspersonalen kan också vara aktuellt. 

Om dig:
Vi värdesätter att du är en framåtlutad lagspelare som hjälper andra och samarbetar på ett effektivt sätt. Det är viktigt att du kan prioritera och avväga aktiviteterna, samt har vilja, framåtdriv och är målinriktad. Det är viktigt för oss att produktionsteknikern kan ge våra operatörer de bästa förutsättningarna för ett effektivt arbete så att vi kan gå i mål tillsammans. Vi ser gärna att du är social och har lätt för att kommunicera med andra människor, samt är lugn och trygg. 

Ansökan:
I den här rekryteringen samarbetar Emballator Tectubes med OnePartnerGroup. Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Julia Hillerström på [email protected]. Urval sker löpande med start vecka 32. Då vi inte tar emot ansökan via mail eller telefon hänvisar vi dig till att söka tjänsten via denna annons.
 
Om OnePartnerGroup:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Läs mer om oss på www.onepartnergroup.se Visa mindre

Teknisk chef till AnVa Hjo

AnVa Hjo AB är ett expansivt företag med fokus på jämställdhet, bra arbetsvillkor, ekonomisk tillväxt samt hållbar produktion. Företaget omsätter 210 MSEK och har 100 anställda, våra tre fabriker finns i Hjo. Vi är en långsiktig partner till våra kunder som finns inom branscher som möbler, inredning, verkstad, bygg och projekt till offentlig miljö. Vår maskinpark är modern och vi har hög kompetens inom laserskärning, bockning, svetsning, ytbehandling och m... Visa mer
AnVa Hjo AB är ett expansivt företag med fokus på jämställdhet, bra arbetsvillkor, ekonomisk tillväxt samt hållbar produktion. Företaget omsätter 210 MSEK och har 100 anställda, våra tre fabriker finns i Hjo. Vi är en långsiktig partner till våra kunder som finns inom branscher som möbler, inredning, verkstad, bygg och projekt till offentlig miljö. Vår maskinpark är modern och vi har hög kompetens inom laserskärning, bockning, svetsning, ytbehandling och montering. AnVa Hjo AB ingår i AnVa Industries.

AnVa Hjo är en sammanslagning av tre bolag som skedde under 2020, detta innebär stora möjligheter för vårt nya bolag. Vi förstärker nu vår organisation med en Teknisk chef och du kommer att ha en viktig roll i vårt förändringsarbete för att skapa en effektiv produktion med ett väl fungerande förbättringsarbete. Som Teknisk chef ingår du i vår ledningsgrupp.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Produktionsteknik och teknisk utveckling
• Driva förbättringsarbete
• Beredningsprocessen
• Konstruktion
• Investeringar

För att lyckas i tjänsten vill vi att du har någon form av eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning. Du har några års erfarenhet från en ledande roll inom tillverkningsindustrin och har du erfarenhet från underleverantörsindustrin så är det meriterande.

Förutom grundkompetens inom produktionsteknik och förbättringsarbete är ett drivande ledarskap viktigt i rollen. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har god kompetens inom investeringar och produktionsekonomi.

Som person vill vi att du är en trygg och drivande ledare, som har lätt för att kommunicera och ta beslut. Samarbete är en viktig del för oss och har du lätt för att bygga relationer så passar det bra.

Vi erbjuder dig en intressant roll i ett företag där vi styrs av våra värderingar: Hållbarhet - Kundfokus - Pålitlighet - Respekt - Utveckling

I denna rekrytering samarbetar AnVa Hjo AB med Codeq AB. Information lämnas av Sören Holmlind, 0515 -128 00.

Placeringsort: Hjo

Ansökan önskas senast 29 maj 2022 via www.codeq.se. Visa mindre

Stadsarkitekt Hjo

Ansök    Apr 11    Hjo kommun    Arkitekt
I Hjo kommun arbetar vi för att skapa en värdefull vardag för våra cirka 9 000 invånare. Trästadsmiljön och den anrika stadsparken längs Vätterns strand gör Hjo kommun till en attraktiv plats året runt. Sommartid myllrar staden av besökare som njuter av glass, den charmiga stadskärnan och närheten till vattnet. Hjo kommuns värdegrund - Det goda mötet kännetecknas av ett öppet och välkomnande förhållningssätt. Alla medarbetare har som mål att göra det bäst... Visa mer
I Hjo kommun arbetar vi för att skapa en värdefull vardag för våra cirka 9 000 invånare. Trästadsmiljön och den anrika stadsparken längs Vätterns strand gör Hjo kommun till en attraktiv plats året runt. Sommartid myllrar staden av besökare som njuter av glass, den charmiga stadskärnan och närheten till vattnet.

Hjo kommuns värdegrund - Det goda mötet kännetecknas av ett öppet och välkomnande förhållningssätt. Alla medarbetare har som mål att göra det bästa för Hjo kommun och för dem som bor, verkar och vistas här.

Hjo står inför en spännande tid där mycket händer i vår kommun och den region vi tillhör. Vi känner ett ökat tryck på Hjo som boendeort, vår besöksnäring är omtalat stor och vi har ett positivt företagsklimat. Samhällsplaneringsfrågorna är högt upp på agendan.
Vi söker nu dig som vill vara med att utveckla vår stad och kommun tillsammans med oss!ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en kreativ och resultatinriktad stadsarkitekt med en drivande roll i den fortsatta utvecklingen av kommunens fysiska miljöer, som tillika är en engagerande och coachande chef och ledare för kommunens Plan- och byggenhet.

Som stadsarkitekt utvecklar du det offentliga rummet och livet mellan husen, samverkar och för dialog om gestaltning, arkitektur och kulturmiljöer med externa branschaktörer, övriga kommunala verksamheter och bolag.

Vi ser en utåtriktad och kommunikativ stadsarkitekt som skapar förutsättningar för goda möten mellan människor, och tryggt kan balansera det allmänna och det enskilda intresset. Som stadsarkitekt kommer du att representera Hjo i många sammanhang och i olika nätverk.

Som enhetschef för Plan- och byggenheten har du verksamhets-, personal- och budgetansvar för enheten. Enheten ansvarar för kommunens fysiska planering, bygglovsverksamhet samt geografiska information, GIS och mätningsverksamhet. Enheten består av sex medarbetare. Plan- och byggenheten är en del av Samhällsbyggnad, som även innehåller enheterna Fastighet, Gata- och park, VA, Måltid och Näringsliv.

Enhetschefen för Plan- och byggenheten ingår i Samhällsbyggnads ledningsgrupp.
Arbetet innebär att du är ansvarig tjänsteperson för Byggnadsnämnden, men är även föredragande av ärenden i Kommunstyrelsen eller Kommunfullmäktige vid behov. Arbetsuppgifterna och arbetssätten är varierande och du kommer att ha stora möjligheter att utveckla dem tillsammans med din chef och dina kollegor.


KVALIFIKATIONER
Du har arkitekt-, eller landskapsarkitektexamen, eller förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Du har tidigare arbetslivserfarenheter kopplat till Plan- och bygglagen, fysisk planering, gestaltningsfrågor och att leda personal. Du har grundläggande kunskaper inom CAD och GIS samt goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift. Att du har B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat praktiskt med detaljplanering och/eller bygglovshandläggning. Att du har goda kunskaper och ett genuint intresse för gestaltningsfrågor, kulturmiljö och hållbart byggande ser vi som framgångsfaktorer för ett bra arbete. Tidigare erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation är meriterande.

Vi är inne i ett arbete att digitalisera våra processer, så erfarenheter och kunskaper inom digitalisering och nya arbetssätt är något vi värderar positivt.

Som person är du kommunikativ, initiativtagande och ödmjuk. Vi tror andra egenskaper som är bra för rollen är relationskapande, känsla för service och att kunna delegera.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Visa mindre

Verktygskonstruktör

Ansök    Mar 21    Hjo-Verktyg AB    Verktygskonstruktör
Är du en verktygskonstruktör med intresse för innovation som vill ta nästa steg? Gillar du tekniska lösningar som är effektiva och robusta och som skapar effektiv produktion hos våra kunder? I våra lokaler i Hjo jobbar vi med den senaste tekniken mot Sveriges främsta kunder i branschen. Dina arbetsuppgifter Som verktygskonstruktör arbetar du i en varierande roll med mycket frihet under ansvar. I din tjänst kommer du att jobba som konstruktör av olika type... Visa mer
Är du en verktygskonstruktör med intresse för innovation som vill ta nästa steg? Gillar du tekniska lösningar som är effektiva och robusta och som skapar effektiv produktion hos våra kunder?
I våra lokaler i Hjo jobbar vi med den senaste tekniken mot Sveriges främsta kunder i branschen.
Dina arbetsuppgifter
Som verktygskonstruktör arbetar du i en varierande roll med mycket frihet under ansvar. I din tjänst kommer du att jobba som konstruktör av olika typer av verktygslösningar åt våra kunder, i tätt samarbete med våra säljare. Du är med från idéstadiet till färdig lösning.
Att jobba på Hjo-Verktyg
Hjo-Verktyg har en öppen, familjär och välkomnande företagskultur. Här får du arbeta i en framåtriktad och uppmuntrande miljö där du utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Vi lägger stor vikt vid personligt ansvar. Vi tänker oss även att den här rollen kan innefatta uppdrag till vårt systerföretag Östrand & Hansen i Bankeryd, när vi behöver kraftsamla vid arbetstoppar eller har gemensamma projekt.
Din profil
För att prestera väl i rollen tror vi att du är en person med rätt teknisk kompetens. Antingen har du teoretisk teknisk högskoleutbildning eller byggt på dig motsvarande genom arbetslivserfarenhet inom branschen. Du har jobbat ett antal år med konstruktion av plåtformande verktyg, speciellt följdverktyg.
Du ska ha CAD kunskaper inom 3D i CAD-programmet SolidWorks. Har du erfarenheter av simulering i programmet Logopress är det en god merit.
Du är väl insatt i normalt förekommande typer av verktygsstål och andra komponenter och kan göra materialval anpassat utifrån kravbild på aktuell verktygslösning. Du har kunskaper kring bearbetningsteknik, skärande bearbetning, och vilka möjligheter, krav och begränsningar som finns kring detta.
Som person gillar du att jobba med teknik, är nyfiken och kan väga för och nackdelar mot varandra gällande tekniska lösningar. Du har en god struktur i ditt arbetssätt och gillar ordning & reda. Andra personliga egenskaper som värdesätts högt är att du har positiv attityd och lätt för att samarbeta. I rollen kommer du ha en del kund- och leverantörskontakter, så att kunna hantera det på ett professionellt sätt är viktigt.
Är du intresserad av rollen? Skicka din ansökan senast 5/3, innehållande CV och några rader om dig själv till vår VD Mikael Ronder, [email protected] Visa mindre

Vi söker en konstruktör till vårt team

Ansök    Sep 29    Fredrik Mogensen AB    Maskinkonstruktör
Fredrik Mogensen AB utvecklar, tillverkar och marknadsför kundanpassade utrustningar för fraktionering av ett stort antal olika material, mestadels inom processindustrin. Försäljningskontor i Malmö och produktionsavdelning i Hjo. Vi är totalt 25 anställda och har en global kundbas. Fredrik Mogensen AB ingår i den tyska Allgaier-gruppen, som har cirka 1800 anställda. Vi söker nu ytterligare en KONSTRUKTÖR till vårt team. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Ritni... Visa mer
Fredrik Mogensen AB utvecklar, tillverkar och marknadsför kundanpassade utrustningar för fraktionering av ett stort antal olika material, mestadels inom processindustrin. Försäljningskontor i Malmö och produktionsavdelning i Hjo. Vi är totalt 25 anställda och har en global kundbas. Fredrik Mogensen AB ingår i den tyska Allgaier-gruppen, som har cirka 1800 anställda.
Vi söker nu ytterligare en KONSTRUKTÖR till vårt team.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ritningsunderlag
Produktutveckling
Framtagande av manualer
Teknisk support till försäljningsavd.
Kundkontakt/besök/resor (mindre omfattning)
CE-märkning, direktiv och standards

För denna tjänst bör du ha;
Goda teoretiska och tekniska kunskaper
Kunskap om Cad-program, 2D och 3D genom utbildning och/eller praktisk erfarenhet (här används Inventor och solidworks)
Grundläggande kunskaper om CE-märkning och maskinsäkerhet
Erfarenhet av att jobba med MPS-system (Monitor är meriterande) samt Microsoft Office.

Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav, tyska är meriterande.
Din utbildningsbakgrund är teknisk utbildning på högskolenivå, helst med maskinteknisk inriktning. Du är som person kreativ och öppen för nya lösningar, men ändå strukturerad och metodisk. Du är självgående, men också positiv till att jobba i team.
Övrigt:
Bilkörkort är ett krav
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper

Omfattning: 100%
Tillträde: enligt överenskommelse
Placeringsort: Hjo
För ev. frågor kring tjänsten, kontakta:
Karl Adolfsson, konstruktör, tfn 0503 - 323 54
Sista ansökningsdag är den 25 oktober 2021.
Ansökan skickas till HR-chef Annika Englund, [email protected]
Intervjuer kommer ske löpande. Visa mindre

Planarkitekt

Ansök    Feb 26    Hjo kommun    Planarkitekt
Hjo kommun har drygt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Vår verksamhet genomsyras av vår värdegrund Det goda mötet som kännetecknas av ett öppet och välkomnande förhållningssätt. Alla medarbetare har som mål att göra det bästa för Hjo kommun och för dem som bor, verkar och vistas här. Plan- och bygglovsenheten arbetar med kommunens fysiska utveckli... Visa mer
Hjo kommun har drygt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Vår verksamhet genomsyras av vår värdegrund Det goda mötet som kännetecknas av ett öppet och välkomnande förhållningssätt. Alla medarbetare har som mål att göra det bästa för Hjo kommun och för dem som bor, verkar och vistas här.

Plan- och bygglovsenheten arbetar med kommunens fysiska utveckling både i staden och i landsbygdsdelarna av kommunen. Vårt uppdrag är att utveckla Hjo till ett hållbart samhälle och tillgodose behovet av goda livsmiljöer. Vi har tillsammans en mycket bred kompetens och uppdragen ger spännande utmaningar som genomförs i samspel med våra beslutande politiker.

Som planarkitekt inom Hjo kommun får du arbeta i en kulturstad med fantastiska miljöer, en unik trästad, närhet till Vättern och levande landsbygd.ARBETSUPPGIFTER
I rollen som planarkitekt kommer du att arbeta med fysisk planering enligt plan- och bygglagen.

Detaljplanering är en central och prioriterad arbetsuppgift och du kommer att driva projektgrupper inom bland annat detta område. Arbetet innebär framför allt ett nära samarbete med kollegor inom samhällsbyggnad men du kommer även att samarbeta med kommunens övriga verksamheter samt med externa aktörer.

Utöver det kan det förekomma översiktsplanering, utredningar och medverkan i andras projekt. Du kommer även att redogöra för dina ärenden inför byggnadsnämnden.


KVALIFIKATIONER
Masterexamen som planeringsarkitekt, arkitekt eller landskapsarkitekt med planeringsinriktning eller annan adekvat utbildning med motsvarande inriktning inom fysisk planering.
Alternativt minst fem års dokumenterad yrkeslivserfarenhet inom detaljplanering?

• Dokumenterad kunskap om plan- och bygglagen
• God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
• B-Körkort

Personlig egenskaper
Vi söker dig som har förmågan att samarbeta effektivt med andra för att nå gemensamt uppsatta mål. Du har ett metodisk och systematiskt arbetssätt där du snabbt sätter dig in i komplexa frågor och gör rationella bedömningar. Du ger prov på specialistkompetens inom yrkesområdet och utvecklas kontinuerligt i din yrkesroll. Vi ser även att du har en god omdömesförmåga och ett bra bemötande av kollegor, politiker, fastighetsägare/intressenter och allmänheten.
Det är också viktigt att du kommunicerar klart, tydligt och strukturerat.

Meriterande kvalifikationer
• Erfarenhet av kommunal fysisk planering
• Kunskaper i gestaltning och stadsbyggande
• Erfarenhet av digital detaljplaneproduktion, gärna Geosecma ArcGIS
• Erfarenhet av projektledning


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Verktygskonstruktör

Ansök    Feb 18    Hjo-Verktyg AB    Verktygskonstruktör
Är du en verktygskonstruktör med intresse för innovation som vill ta nästa steg? Gillar du tekniska lösningar som är effektiva och robusta och som skapar effektiv produktion hos våra kunder? I våra lokaler i Hjo jobbar vi med den senaste tekniken mot Sveriges främsta kunder i branschen. Dina arbetsuppgifter Som verktygskonstruktör arbetar du i en varierande roll med mycket frihet under ansvar. I din tjänst kommer du att jobba som konstruktör av olika type... Visa mer
Är du en verktygskonstruktör med intresse för innovation som vill ta nästa steg? Gillar du tekniska lösningar som är effektiva och robusta och som skapar effektiv produktion hos våra kunder?
I våra lokaler i Hjo jobbar vi med den senaste tekniken mot Sveriges främsta kunder i branschen.
Dina arbetsuppgifter
Som verktygskonstruktör arbetar du i en varierande roll med mycket frihet under ansvar. I din tjänst kommer du att jobba som konstruktör av olika typer av verktygslösningar åt våra kunder, i tätt samarbete med våra säljare. Du är med från idéstadiet till färdig lösning.
Att jobba på Hjo-Verktyg
Hjo-Verktyg har en öppen, familjär och välkomnande företagskultur. Här får du arbeta i en framåtriktad och uppmuntrande miljö där du utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Vi lägger stor vikt vid personligt ansvar. Vi tänker oss även att den här rollen kan innefatta uppdrag till vårt systerföretag Östrand & Hansen i Bankeryd, när vi behöver kraftsamla vid arbetstoppar eller har gemensamma projekt.
Din profil
För att prestera väl i rollen tror vi att du är en person med rätt teknisk kompetens. Antingen har du teoretisk teknisk högskoleutbildning eller byggt på dig motsvarande genom arbetslivserfarenhet inom branschen. Du har jobbat ett antal år med konstruktion av plåtformande verktyg, speciellt följdverktyg.
Du ska ha CAD kunskaper inom 3D i CAD-programmet SolidWorks. Har du erfarenheter av simulering i programmet Logopress är det en god merit.
Du är väl insatt i normalt förekommande typer av verktygsstål och andra komponenter och kan göra materialval anpassat utifrån kravbild på aktuell verktygslösning. Du har kunskaper kring bearbetningsteknik, skärande bearbetning, och vilka möjligheter, krav och begränsningar som finns kring detta.
Som person gillar du att jobba med teknik, är nyfiken och kan väga för och nackdelar mot varandra gällande tekniska lösningar. Du har en god struktur i ditt arbetssätt och gillar ordning & reda. Andra personliga egenskaper som värdesätts högt är att du har positiv attityd och lätt för att samarbeta. I rollen kommer du ha en del kund- och leverantörskontakter, så att kunna hantera det på ett professionellt sätt är viktigt.
Är du intresserad av rollen? Skicka din ansökan senast 5/3, innehållande CV och några rader om dig själv till vår VD Mikael Ronder, [email protected] Visa mindre

Produktutvecklingsansvarig - Emballator Tectubes

Ansök    Jan 18    Vem i Småland AB    Produktutvecklare
Emballator Tectubes söker dig som på strategisk och operativ nivå vill driva produktutvecklingen av nya förpackningslösningar med ett hållbarhetsfokus i ett framgångsrikt företag.   Om tjänsten Som Produktutvecklingsansvarig kommer du ansvara för att utveckla en väl fungerande produktutveckling samt säkerställa att Emballator Tectubes produkter ligger i framkant vad gäller material, hållbarhet, design och funktionalitet. Du kommer vara företagets mater... Visa mer
Emballator Tectubes söker dig som på strategisk och operativ nivå vill driva produktutvecklingen av nya förpackningslösningar med ett hållbarhetsfokus i ett framgångsrikt företag.

 

Om tjänsten
Som Produktutvecklingsansvarig kommer du ansvara för att utveckla en väl fungerande produktutveckling samt säkerställa att Emballator Tectubes produkter ligger i framkant vad gäller material, hållbarhet, design och funktionalitet. Du kommer vara företagets materialspecialist och bistå med material- och produktkunskap till olika intressenter. I rollen initierar och vidareutvecklar du även befintliga produkter samt processer och tillhörande dokumentation. Du kommer planera tester, validera samt säkerställa att produktprestanda upprätthålls. Det är en ny roll och arbetet kommer ske i nära samverkan med Emballators Innovation Center.

 

Om dig
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av produktutvecklingsarbete inom tillverkande industri eller förpackningsindustri alternativt har du flera års erfarenhet av materialutveckling inom PP/PE/Alu. Du van vid att driva produktutvecklingsprojekt från idé till kommersialiserad produkt. Det är meriterande med erfarenhet av plastkonstruktion eller erfarenhet av konverteringsmetoderna formsprutning, extrudering och dragning. Vi tror du har en utbildning inom produktutveckling alternativt polymerteknik eller motsvarande.

 

Som person är du nytänkande, handlingskraftig och initiativtagande. Du har förmågan att förstå kundernas och marknadens behov och skapa lösningar som motsvarar efterfrågan. För att trivas tror vi att du tycker om och är duktig på att etablera nya relationer och skapa förtroende både internt och extern. Vidare är du kommunikativ och behärskar både svenska och engelska.

 

Emballator Tectubes tar ordet!

På Emballator Tectubes levererar vi inte bara förpackningen utan hela paketet! Hos oss kommer du få stor handlingsfrihet att driva nya projekt och initiativ tillsammans med engagerade medarbetare.  Vår vision är att skapa ”Packaging solutions for future generations” och för att vi ska ta oss dit är utvecklingsavdelningen en väldigt viktig del.

 

Emballator Tectubes har en lång tradition av att utveckla, designa och producera tuber. Vår breda kompetens inom förpackningsbranschen skapar, i kombination med vår långa erfarenhet, effektiva lösningar och säkerställer samtidigt rätt kvalité. Totalt producerar våra fabriker, i Hjo och Årstorp, över 300 miljoner tuber om året och har 170 anställda med en omsättning på 300 msek. Vi är en del av Emballator-gruppen som ägs av Herenco och vi består av ett flertal företag med den gemensamma ambitionen att ta fram förpackningslösningar som gör livet enklare.

 

Bra att veta

Rapportering sker till VD och tjänsten är placerad i Hjo, alternativt Åstorp. För denna tjänst tillämpar vi löpande urval, dock önskar vi din ansökan senast den 7 februari.

 

VEM är VEM

VEM är ett utvecklingsorienterat konsultföretag som erbjuder högkvalitativa tjänster inom rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar. Visa mindre

Kvalitetskontrollant

Emballator Tectubes Sweden AB i Hjo söker dig som vill arbeta med kvalitet. Tjänsten är förlagd på 2-skift men startar med dagtid under introduktionen. Personen vi söker är nyfiken och har viljan att lära, är noggrann och har ett kvalitetsmedvetet och serviceinriktat tänk. I arbetsuppgifterna ingår det bland annat att utföra kontroller, administrera och hantera uppkomna avvikelser, kalibrering, utfärdande av certifikat, hantering av specifikationer, order... Visa mer
Emballator Tectubes Sweden AB i Hjo söker dig som vill arbeta med kvalitet. Tjänsten är förlagd på 2-skift men startar med dagtid under introduktionen.
Personen vi söker är nyfiken och har viljan att lära, är noggrann och har ett kvalitetsmedvetet och serviceinriktat tänk.
I arbetsuppgifterna ingår det bland annat att utföra kontroller, administrera och hantera uppkomna avvikelser, kalibrering, utfärdande av certifikat, hantering av specifikationer, orderfrisläppning och arkivering. Då tjänsten kombinerar praktisk och administrativ hantering är det ett krav att du är flexibel av dig, har förmågan att hantera förändringar, har kunskaper i Office-paketet och även behärskar grundläggande engelska i tal och skrift då viss kundkontakt förekommer. Rollen innebär även att vara ett stöd till andra avdelningar rörande kvalitetsfrågor, där service och social förmåga avgör framgång.
Du har grundläggande gymnasieutbildning, och vi ser gärna att du har erfarenhet från tillverkningsindustrin.
Vi önskar din ansökan senast 17 april 2020 till [email protected]. För frågor om tjänsten kontakta Andreas Magnusson, Kvalitetschef 0503-32616. Visa mindre

Produktionsplanerare till AnVa Hjo AB

AnVa Hjo AB är ett expansivt företag med fokus på jämställdhet, bra arbetsvillkor, ekonomisk tillväxt samt hållbar produktion. Företaget omsätter 170 MSEK och har 90 anställda, våra tre fabriker finns i Hjo. Vi är en långsiktig partner till våra kunder som finns inom branscher som möbler, inredning, verkstad, bygg och projekt till offentlig miljö. Vår maskinpark är modern och vi har hög kompetens inom laserskärning, bockning, svetsning, ytbehandling och mo... Visa mer
AnVa Hjo AB är ett expansivt företag med fokus på jämställdhet, bra arbetsvillkor, ekonomisk tillväxt samt hållbar produktion. Företaget omsätter 170 MSEK och har 90 anställda, våra tre fabriker finns i Hjo. Vi är en långsiktig partner till våra kunder som finns inom branscher som möbler, inredning, verkstad, bygg och projekt till offentlig miljö. Vår maskinpark är modern och vi har hög kompetens inom laserskärning, bockning, svetsning, ytbehandling och montering. AnVa Hjo AB ingår i AnVa Industries.

AnVa Hjo är en sammanslagning av tre bolag som skedde under 2020, detta innebär stora möjligheter och samtidigt en del utmaningar i att skapa gemensamma logistikprocesser. Som planerare får du en viktig roll i detta förändringsarbete, du kommer tillsammans med planeringsteamet utveckla en planeringsprocess som skapar effektivt resursutnyttjande och hög kundtillfredsställelse.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Ansvara för processen i planeringsteamet
• Kundorderregistrering samt leveranstidsplanering av kundorder
• Tillverkningsorderregistrering och planering mot kundorder eller prognos
• Prognosarbete
• Planering av legotjänster
• Följa upp och analysera fakta runt KPI:er
• Kontinuerligt förbättra planeringsprocessen med målsättning att öka leveransprecisionen och öka effektiviteten
• Kapacitetsplanering
• Uppdatera grunddata och parametrar i affärssystemet

För att lyckas i tjänsten vill vi att du har någon form av eftergymnasial utbildning med lämplig inriktning, t.ex. YH/Högskola inom logistik, industriell ekonomi, produktionsutveckling.

Du har några års erfarenhet från liknande roll och erfarenhet från underleverantörsindustrin meriterande.

Förutom grundkompetens inom logistik och planering behöver du vara bekant med förbättringsverktyg.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har god kompetens inom affärssystem och då gärna Monitor.

Som person vill vi att du är gillar att påverka, är stark på planering och har lätt för att bygga relationer. Du har även god kommunikationsförmåga och lätt för att samarbeta med alla nivåer i organisationen. Du trivs helt enkelt med att röra dig mellan produktionsgolvet och företagets övriga funktioner.

Vi erbjuder dig en intressant roll i ett företag där vi styrs av våra värderingar: Hållbarhet - Kundfokus - Pålitlighet - Respekt - Utveckling

I denna rekrytering samarbetar AnVa Hjo AB med Codeq AB. Information lämnas av Sören Holmlind, 0515 -128 00.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Dagtid

Placeringsort: Hjo

Ansökan önskas senast 3 mars 2021via www.codeq.se. Visa mindre

Mätningsingenjör

Tjänsten är placerad hos Plan och bygg som är en del av Samhällsbyggnad. Vår kund ansvarar för den fysiska planeringen, bygglovshandläggning, tillsyn enligt PBL samt mätning, utsättning, fastighetsutredningar m.m. I dina arbetsuppgifter ingår de flesta typer av mätningsuppdrag inom kommunen men även externt åt företag och privatpersoner, så som inmätningar, ledningsmätningar, husutsättningar, avvägningar och gränsutvisningar. Vår kund använder Trimble t... Visa mer
Tjänsten är placerad hos Plan och bygg som är en del av Samhällsbyggnad. Vår kund ansvarar för den fysiska planeringen, bygglovshandläggning, tillsyn enligt PBL samt mätning, utsättning, fastighetsutredningar m.m.

I dina arbetsuppgifter ingår de flesta typer av mätningsuppdrag inom kommunen men även externt åt företag och privatpersoner, så som inmätningar, ledningsmätningar, husutsättningar, avvägningar och gränsutvisningar.

Vår kund använder Trimble totalstation och Trimble GPS.

Som mätningsingenjör hos vår kund kommer du att utföra förrättningsförberedelser på uppdrag av Lantmäteriet. I ditt uppdrag ingår även att göra utredningar gällande fastigheter och rättigheter, samt utföra fastighetsförteckningar.
Vår kund har MapInfo som GIS-plattform och som dagligt verksamhetsstöd används till största delen Trimble Locus.

Vi söker för vår kund en mätningsingenjör till Samhällsbyggnad.

Vi söker dig som är utbildad mätningsingenjör/lantmäteriingenjör eller har annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har goda kunskaper och erfarenheter inom mätområdet samt erfarenhet och kunskap om arbete med förrättningsförberedelser.

Erfarenhet och kunskap inom GIS-området är meriterande. Erfarenhet av kommunal verksamhet och/eller lantmäteri är önskvärt.

Vår kund lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Flexibilitet, initiativ - och samarbetsförmåga, samt förmåga att planera sitt eget arbete.

B-körkort är ett krav.

Styrkan hos vår kund är att du får arbeta med många intressanta och roliga uppgifter samtidigt som du tillhör ett team som jobbar tillsammans med samhällsutveckling. Visa mindre