Lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Hjo

Se lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Hjo. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hjo som finns hos arbetsgivaren.

Undersköterska till Sigghusbergs Äldreboende

Kommunen har knappt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom. Hjo kommuns värdegrund - Det goda mötet kännetecknas av ett öppet och välkomnande förhållningssätt. Alla medarbetare har som mål att göra det bästa för Hjo kommun och för ... Visa mer
Kommunen har knappt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom.

Hjo kommuns värdegrund - Det goda mötet kännetecknas av ett öppet och välkomnande förhållningssätt. Alla medarbetare har som mål att göra det bästa för Hjo kommun och för dem som bor, verkar och vistas här.
ARBETSUPPGIFTER
På Sigghusberg Äldreboende som är ett boende för demenssjuka personer finns 45 lägenheter fördelade på 5 enheter, där vi arbetar personcentrerat och salutogent med det friska i fokus för att tillgodose den enskildes behov av omvårdnad och service enligt Socialtjänstlagen. Vårt uppdrag utgår från ett teambaserat arbetssätt med ett aktiverande / rehabiliterande förhållningssätt och vi utför insatser enligt HSL på delegation av sjuksköterska, fysio- och arbetsterapeut.

En god omvårdnad och omsorg innefattar varierande uppgifter. Allt från hjälp med personlig hygien till att aktivt verka för en meningsfull och stimulerande vardag.
Hos oss får Du ett flexibelt arbete med stort mått av både eget ansvar och samarbete. Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag alternativt friskvårdstimma.


KVALIFIKATIONER
Omvårdnadsprogrammet, undersköterska, skötare eller likvärdig utbildning. Stor vikt läggs vid erfarenhet av vård- och omsorgsarbete samt personlig lämplighet. Utbildning/erfarenhet inom demensvård och/eller psykiatri är meriterande.

Om Du
• tycker att det är viktigt och värdefullt med ett gott bemötande gentemot den demenssjuka personen, men också i samarbete med kollegor och övriga yrkesgrupper du samverkar med

• är ansvarstagande, lugn och lösningsfokuserad

• är mån om kvalitet och tycker det är roligt att arbeta serviceinriktat

• vill trivas på ditt arbete och sprida den känslan till dem vi är till för

• vill arbeta flexibelt, personcentrerat och salutogent

• har ett genuint intresse för människor och vill ha ett meningsfullt arbete

..vill vi att du kommer och arbetar hos oss på Sigghusberg.

I dina arbetsuppgifter ingår att dokumentera och kommunicera med olika parter vilket kräver att du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Då datorn / mobiltelefonen används som ett arbetsredskap behöver du ha god datorvana.

Anställningens omfattning
en nattjänst 77 % och två dag/kvällstjänster 75-85 %.

Intervjuer och ev. tillsättning av tjänsten sker löpande under ansökningsperioden.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Visa mindre

Undersköterska

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. Närhälsan Hjo Vårdcentral söker en Undersköterska. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 100%. Om oss Vi välkomnar en ny arbetskamrat till oss på Närhäls... Visa mer
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Närhälsan Hjo Vårdcentral söker en Undersköterska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 100%.

Om oss

Vi välkomnar en ny arbetskamrat till oss på Närhälsan Hjo vårdcentral. Här ansvarar vi för cirka 6 800 listade patienter. Närhälsan Hjo vårdcentral är belägen direkt vid Vätterns blå vågor. Vi servar våra invånare med läkarmottagning, sköterskeledda specialistmottagningar, BVC, mottagning för psykisk hälsa och erbjuder även laboratorium samt fotvård. Närhälsan Hjo rehab mottagning är beläget på övervåningen och även en del kommunala serviceinrättningar finns under samma tak.

Närhälsan Hjo vårdcentral har haft en stark patienttillväxt under de gångna fem åren och trenden fortsätter. Vårt koncept är en god tillgänglighet och alltid det bästa bemötandet!

Om arbetet

Som undersköterska hos oss kommer du ha ett varierande arbete. Dina arbetsuppgifter kommer delvis att vara att bemanna vårt laboratorium, där du både kommer att jobba med provtagning och analysering av prover. Du kommer även att bedriva egen mottagning med blodtryckstagning, suturtagningar och omläggningar. Du kommer också att ha andra sedvanliga undersköterskeuppgifter så som bland annat att assistera läkargruppen vid mindre operationer som borttagande av hudförändringar, beställa förråd och sterilisera instrument.

Andra arbetsuppgifter som kan komma att bli aktuella för dig är att jobba i team med våra läkare. Då kommer du assistera dem med bland annat blodtryckskontroller och andra basparametrar inför årskontrollerna. Du ansvarar för att hålla ordning och reda på mottagningen för ett proffsigt ansikte utåt. Andra ansvarsområden som kan vara aktuella är bland annat hygienombud och handleda studenter.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har flerårig erfarenhet av yrket, samtidigt som du har ett intresse för att arbeta nära patienter. Vi förutsätter att du kan vara flexibel i ditt arbete och har en god förmåga att hantera stress då arbetstrycket på laboratoriet kan vara högt men även vardagen på en vårdcentral kan innebära ett högt tryck och snabba förändringar.

Det är viktigt för oss att du är en lagspelare och har lätt för att samarbeta, men också känner dig trygg i din yrkesroll och klarar av att arbeta självständigt. Att du har ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande är en självklarhet. Vi är en mycket väl fungerande arbetsgrupp som respekterar varandra och varandras kompetenser dessutom har vi väldigt roligt tillsammans. Därför så lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Du får gärna vara nytänkande och kreativ då vi ständigt jobbar med utveckling och förbättringsarbete.

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande. 

 

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre